Любовно пожелание за 22 юли според зодията


Любовно пожелание за 22 юли според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

"Любовта не е трайна, защото е толкова силна, че ако се застои, човек не би могъл да устои на нейните вибрации."

Телец

"Ако ти за любовта не си готов да пожертваш всичко в света, ти не можеш да разбереш живота. Човек трябва да бъде готов да жертва. Не да напусне живота, а във всички противоречия да види красивото, хубавото."

Близнаци

"На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина."

Рак

"… Някои твърдят, че Любовта е само химически процеси. Разбира се, че е химически процеси – къде бихме били всички ние без химия? Но науката е само един от начините да се опише света. Другият начин да бъде описан той е да се каже: къде бихме били всички ние без Любов?"

Лъв

"Нито висока интелигентност, нито въображение, дори и двете заедно не правят гения. Любов, любов и любов - това е душата на гения." 

Дева

"Смисълът на живота се състои в това, да намериш онзи, който те обича, и когото ти да обичаш."

Везни

"Не искам просто да живея – искам първо да обичам, а между другото да живея."

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, РОДЕНИ ПОД ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДА

Скорпион

"Не е странно да видиш двама млади, които се обичат, но да видиш двама възрастни, които продължават да се обичат, е най-чудната гледка на света." 

Стрелец

"Любовта е онази космическа сила в света, която може да тонизира човешкия организъм. Любовта, даже в своето низше проявление, е сила, която хармонизира всички органи и дава импулс на човешкия живот. Любовта става причина за идването на светлината, на топлината, на науката, на хубавите отношения, дава подтик на цялата природа, на цялото човечество и този подтик само може да подобри света.“

Козирог

"Като обичаш някого, ти трябва да мислиш какво добро да му направиш, да му предадеш любовта си по реален начин, да го задоволиш. Само така той ще разбере, че го обичаш.

Водолей

"Да обичаш – това е процес на любовта, при който развиваш силата си. Да те обичат – това е процес на мъдростта, при който развиваш знанието си."

Риби

"Любовта никога не изисква, а само дава. Любовта само страда, не съжалява и не отмъщава."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама