Месечен любовен хороскоп за декември


Месечен любовен хороскоп за декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Макар празничният сезон едва сега да настъпва, вие вече се чувствате изтощени физически и емоционално. Цялата тази изкуствена еуфория ви изцежда силите и съвсем не ви е до романтични жестове, особено ако те ще изглеждат „по задължение“. Полагайте повече усилия да разпускате с приятели и да им напомняте колко ги цените.

Телец

За щастие, на Телците празничната глъчка няма да им се отразява негативно. Всъщност, те едва ще я забелязват, защото са твърде погълнати от своите любовни трепети. Може да става дума за нова любов, колкото и да не ви се вярва. Понякога мисълта за промяната, за новото начало е много по-страшна от действителността. Но нека това не ви спира!

Близнаци

Близнаците не бива да забравят, че всички преживявания през този месец са за добро и ще бележат бъдещето по някакъв начин. Дори ако не сте сигурни в идеите си, струват ви се твърде предизвикателни и неподходящи точно сега, просто им дайте време да „отлежат“ и ги осъществете или поне споделете с половинката на по чаша хубаво вино.

Рак

Емоциите ви през декември ще са доста стихийни. Но дали ще са породени от любов – зависи предимно от вас самите. Склонни сте да се вглъбявате твърде много, да анализирате дори и най-малкото нещо, а стане ли дума за съмнение – създавате цял сценарий на холувдски филм. Не забравяйте, че животът тече извън главата ви и каквото да се случва там, трябва да вперите поглед в реалността.

Лъв

Лъвовете трябва да спрат с опитите да ръководят всяко събитие в живота, било то в любовен или социален аспект. Ще ви бъде дадена свободата и способността да вдъхнете живот в една връзка, която наистина означава много за вас. Оставете се течението да ви отведе до нея, не насилвайте нещата и вижте какво ви е приготвила съдбата.

Дева

Вътре в себе си знаете много добре, че любовта към околните започва първо с любов към себе си. Няма как да дадете нещо на чужд човек, ако лишавате себе си от него. Започнете да се грижите за своя вътрешен свят, поглезете се, поставете се на първо място поне веднъж. Този месец очаквайте много възможности в тази насока.

Везни

Постарайте се да прекарате малко повече време у дома този месец. Насладете се на празничния уют, ще ви се отрази добре. А що се отнася до любовта, партньорът ви няма да има нищо против да прекарате няколко дни, сгушени под одеалото. Всъщност, нали точно декември е времето за споделеност и топлина?

Скорпион

Любовта ще бъде от вашия отбор през последния месец на годината. Очакват ви откровени разговори, много страстни моменти в спалнята, а всичко това ще е гарнирано с приятно време сред близки и приятели. Колкото и да не ви се вярва, всичко това ще бъде ваше.

Стрелец

Месецът определено няма да е щедър към вас в любовно отношение. Но макар да нямате предпоставки за спокойни и уютни вечери, изборите, които ще вземете този декември, ще бележат и следващата година. Трябва да си припомните как да се предпазите от нараняване и въобще да си дадете реална равносметка какво искате.

Козирог

Може би за пръв път от доста време насам сте настроени мечтателски. В главата ви ще спрат да се реят графици и работни анагжименти. Опитайте се да запазите това лежерно спокойствие колкото се може по-дълго, опитайте да реализирате и най-смелите си мечти, дори тези, които ви е страх да изречете на глас. Любовта е на ваша страна, ако я оставите да си "работи".

Водолей

Този месец ще се окажете доста здраво стъпили на земята в любовен план. С други думи, нищо интересно не се случва, но нека това не ви обезкуражава. Дайте си така необходимото време, за да се насладите на уединението си, докато все още можете. Забравете за смелите планове и невъзможните мечти, просто живейте в настоящето.

Риби

Този месец ще бъде много романтичен за вас, ако успеете да се фокусирате единствено върху енергията между вас и партньора. Опитайте се да четете между редовете, доверете се на това, което ви казва интуицията. Запитайте се дали наистина сте инвестирали достатъчно време и любов в половинката или пък трябва да се постараете малко повече.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама