Най-голяма сила има в малките стъпки


Най-голяма сила има в малките стъпки
Снимка: iStock

Повечето от целите, които хората си поставят, не изискват талант или работа по 12 часа на ден. Но много хора се провалят, защото нямат нужната последователност в действията си.

Факт е, че процесът за постигане на успех и реализиране на най-лудата ви мечта не изисква никакви познания в областта на висшата математика. Много често това просто изисква да имате желание, воля и готовност за действие.

Ако сте постоянно фокусирани върху едно нещо, независимо от важността или мащаба на обекта на вашето внимание, тогава неизбежно ще се доближите до получаването на това, което искате. В резултат на това самите възможности ще започнат да се разгръщат пред вас.

"Когато излизате при хората и работите в екип, започват да се случват добри неща. Имате нови връзки, познанства и възможности."

Айодеджи Авосик

Не можеш да бъдеш съществително без глагол!

"Много хора искат да станат "съществително", без да прибягват до "глаголи" (действия). Те искат да имат позиция, без да вършат никаква работа."

Остин Клеон

В момента нашият свят отчаяно се бори с епидемия: всеки от неговите жители е готов да стане успешен, но никой не иска да работи за това. Умишлено започнахме да преследваме допамин и да получаваме незабавно удоволствие, станахме зависими от кореспонденцията, харесванията във Facebook и гледането на телевизионни предавания с цената на нашите желания.

"Повечето хора ще продължат да получават своя допамин, просто да мечтаят и да си водят дневник за идеален живот, без да правят нищо за постигане на собствените си цели!"

Антъни Мур

Време е да разберем, че без присъствието на глагола не можеш да станеш съществително. Не можеш да станеш писател, ако не напишеш нищо. Не можеш да станеш готвач, ако никога не стоиш до печката. Не можеш да станеш спортист, ако не тренираш.

Запомнете - трябват ви малки стъпки, които да правите всеки ден! Те имат най-голяма сила!

"Постоянството е като един милион долара. Всеки човек мечтае за него, всеки знае, че животът му ще стане по-добър, но изглежда нереалистично да го получиш."

Антъни Мур

Да станете последователни не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Хората просто са формирали грешни навици от десетилетия.

Започнете с малки стъпки. Нека новият навик бавно се превърне в неразделна част от вас самите.

Започнете с малко, създайте си рутинно действие и след това изградете процес, към който можете да продължите да се придържате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама