Никога не давайте от времето и енергията си на хора, които буквално ви източват


Никога не давайте от времето и енергията си на хора, които буквално ви източват
Снимка: iStock/Guliver

Спрете да губите времето си за тях! Да им подарявате вашите чувства...вашият живот!

Скъпи приятели, замислете се за миг. Замислете се с кого прекарвате времето си и щастливи ли сте от това. Спрете да губите времето и енергията си за онези, след които се чувствате напълно безполезни. Тези, които никога няма да ви похвалят, но постоянно ще ви осъждат или критикуват, не заслужават вашата любов!

Спрете да давате време и енергия на хора, които крадат от вашата самоувереност и самочувствие. Бягайте от хора, които никога не аплодират успехите ви, не са доволни от победите ви. От тези, които никога не оценяват вашите усилия и победи над себе си.

5 сурови истини, които ще ви направят по-силен човек

Спрете да давате време и енергия на хора, които постоянно се състезават и се сравняват с вас. Тези, които просто трябва постоянно да доказват, че са по-добри от вас и във всичко. Които искат да бъдат в центъра на вниманието, дори с цената на вашето унижение.

Спрете да давате време и енергия на хората, които се подиграват на вашите хобита, интереси и ценности. Хората, които ви карат да се чувствате безпомощни и безполезни.

Спрете да давате време и енергия на хора, които ви подценяват, и го правят съзнателно. Този поглед към вас не е реален. Те говорят изключително за себе си и дори никога не питат как сте и какво чувствате. Никога не се интересуват от какво имате нужда. Не, не давайте любовта си на онези, които са свикнали само да вземат и никога - да дават.

Добрите хора ни носят истинско щастие

Спрете да давате време и енергия на хората, които ви манипулират, за да получат това, от което се нуждаят. Които ви карат да се чувствате сякаш им дължите нещо. На тези, които твърдят, че сте лош приятел, ако откажете да изпълните техните желания.

Спрете да давате времето и енергията си на хора, които ви правят нещастни. Които внасят само драма и разрушителни събития във вашия живот.

ПОДАРЕТЕ СИ ЛЮБОВТА, КОЯТО ЗАСЛУЖАВАТЕ

Спрете да губите времето си за тях. Те не заслужават вашите чувства... вашия живот.

Те не си струват нито минута от времето ви. Нито един поглед, нито една дума.

Напротив, обградете се с хора, които ви правят щастливи. Вдъхновяват ви, мотивират ви и ви носят радост!

Не губете времето си за арогантни и егоистични хора. Без значение колко време прекарвате заедно, колкото и да ги обичате, намерете сили в себе си и кажете: „Сбогом!“ В противен случай те ще продължат да крадат от вас най-ценното: щастие, просперитет, душа ...

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама