Писмо до мен след 10 години...


Писмо до мен след 10 години...

Здравей и нека да започна с "Извини ме!"

Извини ме за грешките, които допуснах и онези възможности, които пропуснах. Прости ми за миговете слабост и нерешителността, надявам се да си добре.

Много ми се иска все още да мечтаеш така лудо, да вярваш и смелостта да не ти е станала чужда.

Надявам се да си открила онзи човек, който ще те кара да летиш, който винаги ще те държи за ръка и ще летите заедно напред. Истински мечтая да си била с дълга бяла рокля и да се е сбъднал онзи прекрасен ден, в който пред всички си казала "Да!"

Много искам да се обичате силно и обичта да е създала онова, за което си струва да живееш... да си опознала радостта от това да имаш дете.

Надявам се то да е прекрасно! Да има твоите очи, неговата усмивка и искрящия поглед, което всяко дете трябва да има, ако е щастливо.

Искрено се надявам хората около теб да са останали истински, да не ти липсва някой и най-добрата приятелка от детството ни, все още да е винаги до теб...

Надявам се да си щастлива!

P.S. Бъди смела и отговорна, не губи това, което си създала. Вярвай в любовта с човека до теб, давай всичко на детето си, рисувай смело мечтите си. Щастието е в твоите ръце, пази го, искам един ден да успея да го видя...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама