Вдъхновяващи цитати на вечната Одри Хепбърн


Вдъхновяващи цитати на вечната Одри Хепбърн

Неповторимата Одри Хепбърн и до днес остава една от най-стилните и харизматични икони на киното. Нейният стил е отличителен и е вдъхновение за милиони жени по света, които искат да приличат поне малко на миловидната актриса от култовия филм “Закуска в Тифани”. Тя е модна икона на цяла една епоха, а думите ѝ са мъдри и заслужават също толкова внимание.

“Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най-добрият начин за горене на калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам в това да бъдеш силен, когато нищо не е наред. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че утре е нов ден и вярвам в чудеса.”

„Цял живот мама ми е внушавала, че човек е длъжен да бъде полезен. Тя беше убедена, че е много по-важно да даваш любов, от колкото да получаваш.”

„Не ми е нужно легло, за да докажа своята женственост. Мога да бъда секси, докато бера ябълки или просто си стоя под дъжда.”

“За красиви очи търси доброто в другите; за красиви устни изричай само мили думи; а за хубава стойка, върви с мисълта, че никога не си сама.”

“С годините ще откриеш, че имаш две ръце – една, за да помагаш на себе си, и втора, за да помагаш на другите.”

“Красотата на жената не е в лицето, истинската красота на жената е отразена в душата ѝ. Тя е грижата, която тя дава с любов, страстта, която тя показва. Красотата на жената расте с отминаващите години.”

"Има червен нюанс за всяка жена."

"Обичам хората, които ме карат да се смея. Мисля, че това е нещо, което харесвам най-много, да се смея. Смехът лекува много болести. Може би е най-важното нещо у човек."

„Аз съм интроверт...обичам да бъда себе си, да се разхождам навън, да правя дълга разходка с кучетата ми и да гледам дърветата, цветята, небето.”

„Нека си признаем - една голяма шоколадова торта върши много работа за много хора, включително и за мен.”

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама