Салма Хайек: Няма да позволя на никого да ме определя

  • Салма Хайек: Няма да позволя на никого да ме определя
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 02.04.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Някои хора виждат в Салма Хайек типичен холивудски секс символ. Други я виждат като съпруга на милиардер. Истината е много по-сложна и точно това тя доказа с последното си интервю за страниците на Town and country magazine.

Актрисата и продуцент вече е на 52 години, но е също толкова красива, колкото и когато се появи за първи път на екрана преди 24 години - същите високи скули, същите огнени очи, същата перфектна кожа и блестяща коса. "Не правя нищо специално за външния си вид. Не знам как да го обясня, може би добри гени, но със сигурност не и ботокс. Нямам дори точен хранителен режим. Понякога пия много вода, друг път въобще."

Със същото чувство на лекота, Салма ръководи различни социални проекти, защитавайки правата на жените, освен че продължава изявите си пред и зад камерата. Разбира се, няма как да се пропусне факта и че има един от най-успешните бракове в Холивуд – с Франсоа-Анри Пино, който е председател и главен изпълнителен директор на Kering, компанията-майка на Gucci и Yves Saint Laurent.

"Имам най-добрия съпруг на света. Аз съм с него повече от 10 години и не се чувствам ограничена по никакъв начин. Напротив, той ми дава цялата свобода, от която се нуждая. Не се е опитвал да ме сложи в "златна клетка", както твърдят таблоидите. Няма да позволя на никого да ме определя. Нашата история е наистина романтична, но тя е наша. Не искам да я превръщам в обществено достояние, само за да задоволя чуждите езици."

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.