"Безкрайно": Женската сила и любовта през погледа на певицата Йоанна Драгнева (ВИДЕО)


"Безкрайно": Женската сила и любовта през погледа на певицата Йоанна Драгнева (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Йоанна Драгнева представи първата си балада "Безкрайно", която не само кара слушателите да се потопят в мелодичния свят на изпълнителката, но и разкрива магията на безкрайната любов. 

Текстът на песента отразява нещо повече от просто романтични отношения - той разглежда любовта като блян, мечта и сила, която те кара да продължиш напред. 

Вижте какво сподели Йоанна в специално интервю за iWoman.bg.

Може ли да ми разкриеш кое прави тази песен специална, какво искаш да предадеш чрез нея? 

Тя наистина е много специална и много емоционална, защото от една страна е първата балада, която издавам и върху която съм работила, и второ, защото чрез нея искам да пресъздам чувството на съвършена, божествена любов, която идва свише. Песента не е само за любов между партньори, тя може да бъде възприемана и като песен за вселенската любов, за любовта между майка и дете, между приятели. Така че не съм искала да поставям граници с нея, напротив, да я направя универсална, така че всеки да може да се припознае и да може да я изпее за любим човек. 

От къде дойде вдъхновението за нея? 

Тя е провокирана от един мой сън, който дойде преди много години, 5 вече. Така я замислих и исках да бъде с такова послание, което да пресъздаде чувството, което изпитах тогава, в този сън. Много беше трудно да се намерят подходящите думи, няма да го крия, затова песента толкова дълго време се забави. Аз работя върху нея вече 4 години. 2020 година започнахме работа по музиката, по аранжимента заедно с композитора Щерион Пелидов. По-късно включихме на цигулката невероятният Свет Радославов, който голяма част от аудиторията познава от "Америка търси талант". Но до онзи момент нямахме подходящ текст. Имахме много красиви предложения, мислехме в различни насоки, но като че ли нещо ми липсваше. Докато една нощ просто текста се появи в главата ми, хванах телефона, записах аудиосъобщение, изпратих го на Щерион и той каза "Да, много ми харесва, давай да записваме". 

Какви други тайни ни сподели Йоанна за песента си и как успява в мисията си като работеща майка, домакиня, певица и озвучаваща актриса - вижте в интервюто: 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама