Дениз Хайрула: Новият Ерген е по-харизматичен от Виктор


Дениз Хайрула: Новият Ерген е по-харизматичен от Виктор
Снимка: Личен архив

Звездата на Дениз Хайрула изгрява на конкурса Playmate през 2018. Била е корица на мъжката библия Playboy. Нейното име стана разпознаваемо след тазгодишното ѝ участие в риалитито "Ергенът". Тя беше в центъра на всяко едно събитие и успя да се наложи като една от най-скандалните и коментирани участнички. Изявява се като танцьор, гримьор и инфлуенсър. Вече е трета година "Психология" в Нов български университет, а какво се случва около нея може да прочете тук.

Какво се промени за теб след участието ти в "Ергенът"?

Това, че вече съм по-разпознаваема. Когато се разхождам, хората ме спират и ме заговарят, искат да се снимаме. Това за мен е новото, просто имам по-голяма известност.

Повече позитиви или негативи успя да извлечеш след участието си в предаването?

Не мога да кажа, че съм извлякла негативи. Успокоявам се с това, че каквото е станало, така е трябвало. Позитивите са определено всички емоции, които изпитах там. Това в реалния живот няма как да ми се случи или пък може, човек никога не знае.

Смяташ ли, че би могла да се представиш по по-добър начин?

Винаги може повече и по-добре. Това, което съм почувствала, е това и което съм показала. Радвам се, че успях да бъда себе си!

Ще следиш ли новия сезон на предаването?

Най-вероятно. Интересно ще ми е да видя разликите с предния. Ще ми е любопитно да разбера кои ще са момичетата, които ще участват тази година и как ще се представят.

Какво мислиш за новия ерген Евгени Генчев (научете повече за него ТУК)?

Изглежда голям сладур, но ми се струва нисичък. Не знам дали е така, не съм го виждала на живо. Мисля, че е по-харизматичен от Виктор.

След като не успя да спечелиш сърцето на Виктор, успя ли да намериш любовта извън формата?

Не, не съм намерила любовта нито във формата, нито извън формата. Честно казано, не съм се устремила да я търся, смятам, че тя сама ще ме намери.

Какво представлява "идеалният мъж" в твоите представи?

На първо място трябва да бъде добър човек, да има уважение към жената до себе си – това за мен е най-важното, а всичко останало са бонуси.

Успяваш ли да съчетаваш професионалния с личния живот?

Успявам, да. Не ми е чак толкова трудно. Не съм голям кариерист, не съм затрупана от ангажименти постоянно. Най-общо казано, опитвам се да съчетавам полезното с приятното.

Би ли споделила как се насочи към психологията?

Още от училище, в девети клас, когато за първи път започнахме да изучаваме този предмет, моята класна беше психолог и успя да събуди този интерес у мен. Винаги съм знаела какво точно искам да уча и точно това уча. Мисля, че ми се отдава, вече съм трета година. Смятам, че един ден ще бъда един много добър психолог.

Има много спекулации около твоя ресторант, който фалира наскоро. Ще споделиш ли причината за фалита?

Причината е, че този ресторант не е мой и никога не е бил. Ако беше мой, нямаше да фалира. Беше кръстен на мое име. Аз съм го посещавала с мои приятелки и момичетата от "Ергенът" с рекламна цел, но не съм имала нищо общо с този ресторант повече от това и нямам представа каква е реалната причина за фалита. Това, че моето име се свързва с ресторанта и името на определен "персонаж", който поръчва статии и изпраща мои лични снимки, няма нищо общо с реалността. Аз нямам нищо общо с този човек, не съм го виждала от много време, дори не помня откога, ако трябва да съм напълно искрена. Продължила съм напред и това остана в миналото. Както вече казах, човек трябва да се научи да приема както хубавите неща, така и лошите.

Това, че беше жертва на хакерски атаки успя ли да ти повлияе?

Не го приех нормално, доста ме разклати. Имах съвсем други очаквания, точно след предаването да имам повече известност и последователи, което води и до повече работа, а то се случи точно обратното. Естествено ми беше много неприятно, като се има предвид, че се случи цели 5 пъти, не 1-2. За добро или за лошо - това е животът. Трябва да приемаш нещата, които ти се случват такива, каквито са. Явно има причина това да стане.

Какво още не си показала и предстои да видим от теб?

Ами ще видите, изненада е.

 

Автор на интервюто: Слави Станоев

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама