Джули: Бижутата са емоция, не просто аксесоар


Джули: Бижутата са емоция, не просто аксесоар
Снимка: Личен архив

По случай Международния ден на скъпоценните камъни, който е днес, 13 март, решихме да си поговорим с една прекрасна жена, която постоянно е заобиколена от тях (и не само). Представяме ви Джули Лепоева - маркетинг мениджър за България на известните брандове Pandora, Thomas Sabo, SiLVER COURT и UNOde50. Тя има запомнящ се стил, обича да експериментира с цвета на косата си, а също така винаги носи бижута с характер.

Здравей, Джули. Днес е Международен ден на скъпоценните камъни, в частност е празник и на Pandora, Thomas Sabo, SiLVER COURT и UNOde50. Разкажи ни малко повече за това по какъв начин всяко бижу придава необикновен и зашеметяващ блясък към визията на всяка една дама.

Едно бижу спира да бъде просто бижу в момента, в който е подарено от човека, който искаме и/или носи специална за нас символика. Вече близо 10 години имам удоволствието да работя в сфера-мечта за всяка жена и мога да кажа, че нашите клиенти са специални. Те са емоционални, нежни, романтични, естети и с ценности, които подчертават чрез бижутата, които избират.

Всеки един от брандовете носи своя идентичност и разпознаваем "почерк" и има своя различим фен клуб. Клиентите на Pandora са предимно дами, които обичат да обичат - семейството, живота си, приятелите, хобитата си, пътуванията, филмите...

Thomas Sabo феновете са дами и господа, които залагат на по-изчистена и класическа визия, в която държат да има нотка закачливост. Тийнейджърите ни предпочитат заради линията Charm Club, която се превърна в истинска истерия в Западна Европа.

Каквото и да кажа за UNOde50, ще е малко - клиентите ни са олицетворение на бижутата - красиви, нестандартни, с неподправена идентичност и силна заявка за присъствие.

Каквото и бижу да изберете да сложите днес - не забравяйте, че те са нагледен израз на вас и вашата емоционалност.

В месеца на жената кое е най-предпочитаното бижу от дамите?

Не само в този месец, но и като цяло през 2021 г. се задават много интересни тенденции, които вече се забелязват.

Още от края на миналата година се залага на oversized гривни и колиета, често тип "верига". Линията Iconic Chains на Thomas Sabo предложи подобни модели през 2020 г.

Перлите и сферите присъстват в повечето визии през новия сезон - в бижутата, в аксесоарите, а ако са съчетани в layering (наслагване на различни дължини), визията ви има категорични възможности да бъде високо оценена от специалистите.

Друга тенденция, която аз лично обожавам, са единичните обеци, които ни дават възможност за собствени съчетания. И при Pandora, и при Thomas Sabo могат да се открият различни модели, които препоръчвам.

Какви са наблюденията ти - жените харесват повече сребърни или повече златни елементи, които да придават завършеност на визията им?

Ако говорим за България - повече сребро, категорично. Стилистите казват, че светла кожа и коса се комбинират добре със злато, докато на тъмнокосите дами им отива повече сребро. Разбира се, всичко е въпрос на личен избор.

Кое е твоето любимо бижу?

Няколко са - първата ми гривна Pandora, която направих при раждането на дъщеря ми и е с талисмани, обвързани само с неповторими моменти от нейните бебешки години и подарени от най-близки хора. Винаги, когато я погледна, се връщам към тези моменти. Емоцията е подобна, както когато разглеждаш албум със стари снимки. Както казах, бижутата са емоция за мен, не просто аксесоар.

Имам няколко пръстена UNOde50, на които залагам винаги, когато не знам с какво да допълня визията си - класически дамски проблем от рода на "не знам какво да облека". Красотата на UNO е, че дори едно бижу прави целия ти стайлинг напълно завършен.

Скъпоценните камъни са важен и желан елемент от бижутата. Кой е най-продаваният и предпочитан от дамите скъпоценен камък?

Diamonds are a girl’s best friend… и е така. Клубният талисман на Pandora, който излиза в лимитирана серия всяка година и е с инкрустиран диамант, е най-търсеният талисман за годината. А годежните пръстени с диамант, които могат да се открият в SiLVER COURT, са едни от top seller-ите на пазара.

От полускъпоценните - тюркоазът. Заради цвета си бижута с него са предпочитани за лятото.

Моят персонален любимец е лапис лазули - носи спокойствието на чисто лятно небе, обсипано с безброй звезди, пряка асоциация с детството ми.

И за финал - Джули, кои според теб са най-привлекателните елементи от пролетната ни визия, с които трябва особено много да внимаваме да не съчетаем погрешно?

Разни хора, разни идеали. Убедила съм се, че ако за едни нещо е в повече, то за други е перфектно, така че не приемам нищо в крайност. Най-важното е "балансът", а вярвам, че жените го владеем. Бижуто е комплимент към естествената красота и индивидуалност на всеки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама