Емануела Беловарски: Никога не закъснявам за вдъхновението


Емануела Беловарски: Никога не закъснявам за вдъхновението

Емануела Беловарски вдъхновява. Като артист, професиналист и като човек. От онези артистични персони, при които изкуството не е поза и цветна дрешка, а осезаема на различно ниво аура. Рисува от дете, преди да се прехвърли в дигиталната манипулация преди повече от 8 години. Днес е арт директор в рекламна агенция, но смело се впуска и в редица лични и професионални проекти. Силно вярва в екипната работа, като отлично знае кога да действа соло и кога нещо ще стане още по-добре, ако работи с правилния човек, който има талант в конкретната сфера, където й трябва.

Събуждам се с мъркането на любимата котка. Няма по-приятна аларма на света.

Не мърдам от вкъщи без ключове. Важни са - отварят врати.

Никога не закъснявам за вдъхновението. Появи ли се първоначалната искра, нямам търпение да се впусна в идеята, която я е предизвикала. Не ми е съвсем ясно как се случва този процес, но важното е, че има магия и когато те запали, е като шот адреналин. Чуден е за стартиране на проекти. За довършването им вече ти трябват мотика и търпение.

Все си повтарям, че трябва да вярвам повече в себе си.

Идеалната вечер е с хора, с които вибрираме на една честота, с подходящата музика и атмосфера. Не е задължително музиката да е силна, но обикновено е супер, ако е на живо.

Обикновено съм във въображаемия ми свят. Там нещата изглеждат както аз искам и 2+2=5. Управлявам един малък Inception, вероятно и заради това сънувам много и доста странни неща. Това е чудесно за творческия процес, и не много практично в истинския живот.

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама