Как се печели сърцето на публиката: Неделя Щонова и Атанас Месечков разкриха тайната (ВИДЕО)


Как се печели сърцето на публиката: Неделя Щонова и Атанас Месечков разкриха тайната (ВИДЕО)
Снимка: Инстаграм

Тя е лекар невролог, занимаващ се с аналитична и когнитивна психотерапия. Познавате я от малкия екран, където води предаването "Светът на здравето" по bTV.

Той пък е професионален танцьор и неколкократен шампион по спортни танци. Тя е Неделя Щонова, а той Атанас Месечков и двамата разбиват стереотипите на дансинга на Dancing Stars, спечелвайки сърцата на огромната публика.

Труден ли е обаче пътят на танца и какви са предизвикателствата, пред които двамата се изправят?

Във вторник, 16 април,, Неделя и Атанас изтанцуваха контепоръри фюжън, посветен на майката на Неделя, която е нейната опора, вдъхновение и сила. 

Днес Неделя и Наско споделиха пред нашия екип емоциите от танца и предизвикателствата, пред които се изправят двамата като сценична двойка. 

"Много е вълнуващо. И е много по-вълнуващо, отколкото съм предполагала, че ще бъде по няколко линии. Първо, форматът е труден и предявява изисквания към теб като човек по много линии, като тяло, като физика, като емоция, като психика, като дисциплина. 

Откакто е почнал форматът, досега, ние работим в условия на хронично нарастваща умора. На практика ние няма кога да релаксираме. Вторник - лайф, дават ти референцията за следващия път, ето аз тази нощ съм си легнала в 5 сутринта и сега сме в 10:00 в залата да учим следващия танц", разказа Неделя пред екипа ни. 

Какво още ни споделиха двамата партньори  - вижте в репортажа: 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама