Константина Живова: Една жена трябва да бъде неповторима


Константина Живова: Една жена трябва да бъде неповторима

Продължаваме да ви запознаваме с интересни и вдъхновяващи жени. Поредната дама се казва Константина Живова. Тя e модел, работила е тв шоуто "Сблъсък", актриса (да, тя е  проститутката, която изиграва Иво Андонов), водеща и майка на сладка дъщеричка. Константина и актьорът Александър Сано ще стартират нов уеб проект - "TRY WITH INA (Oпитай с Ина). В него тя ще ни дава полезни съвети и предложения за това как да живеем по-лесно, по-усмихнато, по-интересно. А първият епизод ще бъде излъчен на 15 декември. И тъй като ние от iWoman нямахме търпение, я разпитахме повече за нея и за новия й проект със Сано.

Опиши се с три думи

Усмихната, работохолик, организирана.

Кафе или чай и по колко?

Пия по две кафета на ден и чай сутрин - зелен и мента с мед, но много рано сутрин.

Не излизам от вкъщи без...

Дамската си чанта и телефон.

Каква искаше да станеш като малка?

Певица.

Ти си модел, водеща, актриса, а сега стартираш и собствен видео-блог в YouТube, в който ще даваш практични съвети. Разкажи ни повече за новия си проект?

В момента съм се концентрирала върху моят нов проект, видео-блогът ми "TRY WITH INA” и работя усилено върху него. Това е проект, който благодарение на моите продуценти "Silvernoise“, в лицето на Александър Сано и Георги Грозданов, успях да реализирам. Всички ще могат да го гледат от 15 декември официално в интеренет пространството, и по-точно в YouTube. В този блог ще давам интересни съвети, идеи, предложения, затова как да живеем по-лесно, по-усмихнато, по-интересно. Ще бъдат показвани съвети, свързани с хранене, спорт, мода, семейство, деца, красота, здраве и всичко, с което се сблъскваме. Радвам се, че сега ще мога да направя нещо мое, авторско и аз съм човекът, който ще го реализира. Притеснявам се, разбира се, но и полагам големи усилия да изпипам нещата по-най добрия начин за мен и да дам един качествен продукт на зрителите в интернет пространството.

Беше набедена, че имаш връзка с Александър Сано, с когото работиш по "TRY WITH INA". Каква е истината за вашите отношения?

С Александър Сано се познаваме от може би вече 7 години. Работили сме заедно в различни проекти и с времето останахме, смея да кажа, много добри приятели. Аз много ценя приятелството ни, а относно клюките, не се вълнувам.

Какви са неговите положителни и отрицателни черти?

Ами без да правя четки, той като цяло е много позитивен и готин човек. Мога смело да кажа, че е от ДОБРИТЕ. Напоследък в съвместната ни работа по "TRY WITH INA” се случва всеки да проявява характер и да спорим, но това е нещо нормално и така смятам, че нещата ни се получават още по-добре.

Ти самата какво най-много харесваш в себе си?

Най-много харесвам моята организираност.

А какво би променила?

О, бих променила доста неща. Естествено няма перфектни хора, и аз не съм такава. Бих променила мързела, който имам от гледна точка на спортуване. Постоянно се каня да съм сериозна и да започна да спортувам, но така и не ми се получава

В "TRY WITH INA" ще даваш полезни предложения за това как да живеем по-лесно, по-усмихнато, по-интересно. Кажи ни един съвет?

Конкретни съвети не искам да давам тук, а ще покажа в епизодите. Но бих посъветвала всички да се опитваме по-често да оценяваме дребните неща и моменти в живота, които за съжаление всички ние много често пропускаме.

Покрай работата си на модел си имала допир до големите имена в модата. Какъв е твоят стил?

Не мога да определя точно моя стил. Като цяло съм от хората, които следят много модните тенденции, но пък не експериментирам върху себе си, само защото са модерни. Имам си някакъв вкус и си го следвам. За мен е важно не колко е модерно, а дали ми стои добре.

Последната дреха/аксесоар, която си купи?

Обувки.

Какво има на нощното ти шкафче?

Книги, кутии с бижута и крем за лице.

Три неща, които обожаваш на правиш?

Обожавам да готвя, да се срещам с приятелки, да работя, колкото и да е странно

На какво не можеш да устоиш?

Ако говорим за храна, не обичам сладко, но кисели краставички мога да изям с килограми.

Ти си публична личност. Как се поддържаш във форма?

Това е моят вътрешен проблем. Въпреки гена ми, много бих искала да си създам режим и да спортувам редовно. Правя го, но не постоянно. Харесвам фитбол пилатес и мисля, че този спорт ми се отразява добре.

Имаш малка дъщеричка. На какво искаш да я научиш?

Да бъде добър и честен човек.

Една жена трябва...

да бъде неповторима.

Какъв е твоят свят?

Моят свят не е уникален, нито много по-различен от някои други, но си е Мой.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама