Луксозните имоти, за които мечтаехме като деца


Луксозните имоти, за които мечтаехме като деца
Снимка: Unique Estates

Нека си го признаем - в един момент от нашето детство сме искали да бъдем футболисти, да имаме супер сили и да живеем в огромни имения, които да са наши. В тази статия ще се разходим из някои от най-запомнящите се луксозни имения на детските ни мечти. Реалността е, че може да живеем в двустайни апартаменти под наем в София, но всички гледаме назад с умиление. А и защо някой ден да не превърнем мечтите си в реалност?

Имението на Брус Уейн и пещерата на Батман под него

Няма за какво да си говорим въобще. Брус Уейн, който се превъплащаваше в Батман живее в огромно имение, под което се намира и пещерата на Батман с всички негови играчки, джаджи, костюми и оръжия. Ако в микса добавим и един Алфред, който да прави компания, нещата изглеждат повече от добре.

Къщата на Тони Старк (Железния човек)

Имението в Бевърли Хилс (което беше унищожено в Iron Man 3) си е апетитен луксозен имот - чудесна панорама, гараж пълен със скъпи коли и всякакви други готини джаджи. Е, ако има и един костюм на Iron Man няма да се разсърдим въобще.

Замъкът на Волтрон

Роботизирани лъвове в замък с принцеса? Как да не звучи добре. Вярно, че от атаките на извънземните беше леко разрушен, но все пак си е чудесен луксозен имот, в който нямаме търпение да се нанесем.

Къщата на Том и Джери

Вярно, че не е имение, но двуетажна къща в приятен квартал с такъв голям двор направо си минава за луксозен имот. Домът на любимите ни герои от детството винаги е бил център на техните приключения и е едно от любимите ни места от детството.

Къщата на Барби

Едно намигване към дамите. Преди години имаше шоу, в което куклата Барби беше в главната роля в своя дом, а самото имение не изглеждаше никак зле.

Къщите на главните герои от Never Back Down

Гореизброените бяха анимации, но тук вече минаваме на ниво игрални филми. Въпреки, че насоката беше повече към тинейджъри, много от героите живяха в огромни луксозни къщи в Орландо, Калифорния, а главният герой Джейк Тайлър беше в двустаен апартамент под наем. Кофти преживяване. Видяхме редица имоти, които ни харесаха.

Летящата къща от Up

Прекрасната анимация за онзи сърдит дядо, който най-накрая я накичи с много балони с хелий, за да лети до мястото, което с жена му са мечтали да посетят. Да, моля! Тук имотът е луксозен най-вече заради своята локация, но самата къща имаше много достойнства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама