Теодора, която преобрази живота си с помощта на Vita Rama (СНИМКИ)


Теодора, която преобрази живота си с помощта на Vita Rama (СНИМКИ)
Снимка: Личен архив

Всички искаме да сме здрави - да изглеждаме и да се чувстваме добре. Да нямаме болежки, да сме пълни с енергия, изпълнявайки ежедневните си задачи. Но истината е, че често пренебрегваме здравето си и подлагаме тялото си на нещата, които му оказват негативно влияние - външно и вътрешно. Ако сте решили, че е крайно време да промените живота си и да се погрижите за себе си, запознайте се с историята на Теодора Котева. Тя е една от многото хора, които са се доверили на специалистите на Vita Rama - Георги Славов (диетолог), Слави Славов (нутриционост), д-р Пашкулев (натуропат), които са с повече от 30 години опит в сферата на здравословното хранене. Те разработват здравословна система, която разглежда здравето като хармония между тялото - с какво се храним и каква е нашата физическа активност, ума - нива на стрес и духа. Резултатите при нея са наистина впечатляващи. Както сама ни сподели: "Vita Rama спаси живота ми". Вижте какво още разказа Теодора Котева в интервю за iWoman.

За съжаление в днешно време много хора, подобно на вас, имат здравословни проблеми, кога и защо решихте да промените живота си, доверявайки се на Vita Rama? 

През 2019 бях диагностицирана с автоимунно бъбречно заболяване и се подложих на 6-месечна терапия с кортикостероиди, съответно качих 15 килограма за отрицателно време. За Vita Rama разбрах от мои приятели, които са посещавали морските им програми* и бяха изключително доволни. Затова не се поколебах да се свържа с тях за помощ.

Кои бяха най-големите предизвикателства пред вас, стартирайки програма "Здраве"* на Vita Rama?

Нямаше предизвикателство, както и нямах очаквания, а по-скоро желание да съм здрава. Екипът на Vita Rama беше до мен през цялото време – с голяма любов, внимание и загриженост. Беше ми изготвен разнообразен и балансиран хранителен режим, изцяло на растителна основа, включващ плодове, зеленчуци, зърнени и бобови храни, семена, ядки, както и някои хранителни добавки – минерали, витамини, ензими.

Системата на Vita Rama изключва екстрахираните мазнини (олио, зехтин), а храните се комбинират и приготвят по определен начин чрез накисване, покълване, готвене на пара и на ниска температура с цел улесняване на храносмилането, качествено усвояване на хранителните вещества и запазване на енергийния баланс в организма.

А кои са най-големите и положителни промени в здравословното ви състояние (и не само)?

След Vita Rama последва тотална промяна в начина ми на хранене, мислене и възприемане на живота. Изпитвах искрено възхищение от това колко перфектен и всемогъщ е човешкият организъм, на какво е способен и колко е силен инстинктът му за самосъхранение.

Започнах отново да спортувам, влюбих се в планината и свалих 20 килограма за 6 месеца. Всичките ми показатели (чернодробни, бъбречни, холестерол) се подобриха и за половин година влязоха в норма.

Продължавате ли да спазвате режима и как успявате да запазите мотивацията си? 

Да, след преживения катарзис, това е начинът ми на живот вече повече от 3 години. Сутрин след ставане изпивам 1-2 чаши топла вода, след това плод, фреш или смути. На обяд и вечеря - зърнено или бобово ястие със свежа салата.

Това е най-доброто нещо, което някога съм правила за себе си. Това, че съм здрава е най-голямата ми мотивация.

Защо бихте препоръчали програма "Здраве" на Vita Rama? 

Защото спаси живота ми. Защото наистина работи - и на физическо, и на духовно ниво.

***

*Програма "Здраве" на Vita Rama е насочена индивидуално към решаване на здравословните ви проблеми, като балансира в дълбочина тялото, ума и духа чрез доказани практики, пречистващо хранене, благотворно общуване и връзка с природата. Резултатът е подобрено здравословно състояние и нови полезни навици, с които да чувствате лекота и радост всеки ден.

С програма "Здраве" на Vita Rama всичко това е възможно в 4-звезден рай на брега на морето! ТУК можете да научите повече за цялостната програма - за кого е подходяща, какво включва, къде се провежда, а също така да се възползвате от сегашните промоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама