За хаоса в модата с Калина Ръсовска


За хаоса в модата с Калина Ръсовска
Снимка: Славея Йорданова

Имах едно много спокойно интервю с Калина. Нямаше как, имайки предвид колко спокойна е самата тя като личност. The Daily Urban, нейният личен дневник, в който тя излива душата си, започнал да събира популярност още преди години, когато се заела с блогърството. Постепенно, напрежението от задължението да публикува съдържание започнало да се натрупва и тя внезапно започнала да превзема сцената на Instagram. Исках интервю от Калина, защото исках всеки да вземе по нещо малко от самата нея. Това, което взех аз, беше една огромна доза вдъхновение и динамика. Убедете се сами.

Здравей, Калина. Как си?

Прекрасно. Винаги се опитвам да съм прекрасно.

Тук сме, за да поговорим за…

Японската стрийт мода.

Тук сме, за да си поговорим за японската стрийт мода?

Е, тук сме, за да си поговорим за мен, а японската стрийт мода е доста голяма част от мен, (смее се). Шегите настрана. Занимавам се главно с мода – студентка съм в Нов Български университет. Занимавам се и като фрийланс стилист главно за курсови работи на завършващи фотографи. Хората главно обаче ме свързват не толкова с тези неща, колкото по-скоро с блога ми - The Daily Urban.

Каква е разликата между мода и стил?

Интересен въпрос. Ако трябва да бъда максимално обективна, модата е нещо прекалено генерално, докато стилът е личен. Личният стил си личи, независимо от модата. Когато един човек е стилен, той е стилен даже, когато модата не е в особено добър момент.

От къде идва вдъхновението ти?

Може да ти прозувчи глупаво това, което ще кажа, но вдъхновението ми идва от модата. Буквално модата ме вдъхновява да се занимавам с мода. Вдъхновява ме свободата, която тя дава на един човек. Точно както и Ню уейв течението, накъдето върви и японската стрийт мода напоследък. Това ме прави изключително щастлива, тъй като харесвам и двете, а когато са накуп, са още по-вдъхновяващи! Японците за мен са най-смели в стрийт стайла. Хващат нещо западно, пречупват го през тяхната си призма и правят нещо напълно ново и невиждано. Искрено им се възхищавам!

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама