10 брутални истини за връзката с Везни


10 брутални истини за връзката с Везни
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете Везни са много сложни хора. Както всеки зодиакален знак, те имат както положителни, така и отрицателни качества. Едно от най-хубавите неща за тях е, че могат да бъдат едновременно чувствителни и твърди.

Ето и 10 истини, които трябва да знаете, ако имате отношения с Везни.

1. Те мразят да бъдат сами

Независимо дали става въпрос за приятели, семейство или връзки, Везните не понасят да бъдат сами. Те биха прекарвали цялото си време с любимите си хора.

2. Те са много социални личности

Везните са от хората, които постоянно обичат да излизат и да са заобиколени от хора. Винаги са готови да приемат покана за парти или просто да разпускат с приятели вкъщи. Те са харизматични по природа и много добре знаят как да използват това в своя полза.

3. Те са злопаметни

Ако ги нараните, те ще ви бъдат сърдити дълго време. Дори да се опитате да се извините, ако не са в настроение да ви слушат, няма да има значение какво им казвате.

4. Те избягват конфронтациите

Везните толкова много мразят споровете, че са готови на всичко, за да ги избегнат. За тях е много по-лесно просто да оставят нещата, както са, отколкото да се задълбочават и да рискуват да си нарушат спокойствието.

5. Те рядко си изпускат нервите

Много трудно ще видите Везни, които бързо се ядосват. Да, вярно е, че може да са раздразнителни и неотзивчиви, но никога няма да избухнат неконтролируемо пред вас.

6. Те винаги са готови за предизвикателства в спалнята

Везните винаги търсят нови начини, за да разгорещят сексуалния си живот. Това означава да бъдете готова за интересни експерименти в леглото - пози, играчки, роли...

7. Те оглежда всички страни, преди да вземат решение

Везните могат да бъдат много аналитични, когато става въпрос за взимане на решение. Те обичат да гледат ситуацията от всички ъгли, преди да решат коя е най-добрата посока на действие. Неслучайно Везните са известни като една от най-нерешителните зодии.

8. Те обичат приключенията

Везните са авантюристи по природа и обичат винаги да опитват нови неща. Затова, ако имате връзка с мъж от тази зодия, бъдете готова често да излизате от зоната си на комфорт. Той ще го сметне за много секси, ако планирате нещо авантюристично заедно.

9. Те обичат да угаждат на хората

Представителите на зодия Везни искат всички хора около тях да бъдат щастливи и биха направили всичко по силите си, за да може това да е така. Звучи страхотно, нали? Понякога може да бъде, но като цяло това ги превръща в хора-нагаждачи, които не може да казва "не" на другите.

10. Те са флиртаджии

Мъжете Везни по природа си падат флиртаджии, които просто обича женското внимание. Това обаче не означава, че ще ви изневерят, но трябва да го имате предвид, ако имате връзка с представител на тази зодия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама