12 важни истини за мъжа Лъв


12 важни истини за мъжа Лъв
Снимка: iStock/Guliver

Представителите на зодия Лъв се отличават в тълпата и определено правят впечатление. Те обичат да бъдат заобиколени от хора, които им се възхищават и това надали ви изненадва. Но ето 12 факта за представителите на тази зодия, които може би не знаете.

1. Обичат да са център на внимание и винаги да бъдат изслушвани. Те търсят уважение и лоялност, но и дават същото на приятелите и близките си хора.

2. Носят в себе си някаква специфична чаровност, която определено привлича жените като магнит. Те са сексапилни и знаят как точно да се харесат на срещуположния пол. Мъжът Лъв е оптимист и за него не е трудна задача да спечели сърцето на всяка жена.

3. Иска половинката му да е на неговото ниво, да има добра кариера и да не разчита прекалено много на него. Той е изтънчен, харесва скъпите и лъскави неща и търси в една жена същите неща.

4. Мъжът Лъв не е склонен към изневяра, за него това е срамно. Той е много лоялен и никога не би предал човека до себе си, независимо от обстоятелствата. Верен е и дава всичко, за да има хармонична и спокойна връзка.

5. Свикнали са да са тартори и винаги да налагат мнението си. Не харесват хора, които правят същото. Често ги разбират, приемат позицията им, но не се спогаждат с тях. Искат да са единствени, в това което правят, и не понасят, когато някой се опита да ги засенчи.

6. Обичат постоянното внимание и комплиментите. Оценяват малките жестове и определено много им се радват. Те ще ви обсипят с внимание, но очакват същото и от вас.

7. Много са суетни и понякога дори доста глезени и мързеливи. Привличат ги суетни жени, които имат същите интереси като тях. Търсят такива с добра външност, перфектен стил и мотивация.

8. Романтични са и обичат да подаряват подаръци. Връзката с мъж Лъв е много интересна и интригуваща. Не обичат еднообразието и винаги се стремят да намират нови развлечения и забавления.

9. Нужно им е време преди да влязат във връзка. Премислят нещата до последно, за да са сигурни, че човекът си заслужава. Не обичат да им се натрапват прекалено много.

10. Често се влюбват, но не трае дълго. Ако жената ги е спечелила еднократно, вниманието им много бързо може да се отклони в друга посока и да загубят интерес.

11. Създават усещане за сигурност. Готови са на всичко за приятелите си и семейството. Когато някой има нужда от тях, те винаги биха помогнали и биха защитили най-близките си хора.

12. Директни са и това доста често обижда околните. Когато нещо не им харесва, никога не биха си премълчали. Те не го казват с цел да обидят някого, но доста често развалят взаимоотношенията си с околните точно поради тази причина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама