2-те зодии, които НАРАНЯВАТ най-много в любовта

  • 2-те зодии, които НАРАНЯВАТ най-много в любовта
    Дата: Снимки: Istock/Guliver
Дата: 04.10.2017 Снимки: Istock/Guliver
Iwoman.bg

... когато говорим за любов, има хора, които не осъзнават какво е да разбиеш нечие сърце и какви последствия носи това за другия. Има 2 зодии, които винаги причиняват болка на партньора си. И това са...

Близнаци


Двете лица на Близнаците не са просто клише,  с което сме свикнали да свързваме този зодиакален знак. Истината за тях е, че те самите не осъзнават колко противоречиво се държат понякога. Не осъзнават и че в тях наистина живеят два образа, които объркват всеки, който се доближи до тях. В началото на всяко ново запознанство Близнаците се представят като истински ангели.

Не говорят за миналото си, държат се перфектно и си създават един идеален образ, в който човек лесно се влюбва. Техният най-коварен трик е, че поддържат тази роля дълго време, преди да разкрият истинската си същност... а тогава е късно, защото отсрещния човек вече обича силно. Промяната при Близнаците е рязка. Те се чувстват задушени от моногамната връзка и започват да търсят нови силни преживявания, докато партньорите им все още нищичко не подозират.

Външната промяна започва с разликата в начина, по който започват да се държат с другия. Започват да стават студени, дръпнати и на моменти дори груби, с което причиняват истинска болка на човека, който им е доверил сърцето си. Развоят на нещата най-често истински кошмар за другия, а връзката им най-често завършва с баналната изневяра и то с човек, за който никой не би предположил.

Другата ЗОДИЯ - тук :)

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.