2-те зодии, които ще се задомят скоро


2-те зодии, които ще се задомят скоро
Снимка: iStock/Guliver

Лятото е динамичен период в живота на всеки един от нас. Тогава се случва всичко онова, с което ще трябва да се справим през есента. За 2 от зодиите лятото ще бъде най-динамично именно през месец август, когато ще получат интересни предложения в личния живот. Едни за брак, други за съвместно съжителство. Ето кои са зодиите:

РАК

Връзката ви върви повече от чудесно. Малките неразбирателства не бива да ви плашат, защото във всяка връзка има такива моменти. Обикновено най-хубавите неща с живота се случват неочаквано, именно такъв ще е и случаят до края на лятото и в началото на есента. Двойките, които не са се задомили, ще пристъпят към следващата крачка. Дамите могат да очакват зашеметяващо предложение за брак, на което никоя жена на света не би могла да откаже. Пригответе се за нещо незабравимо, което ще ви докаже за пореден път, че сте с правилния човек.

През първата седмица от август взаимоотношенията с любимия човек ще са малко обтегнати, но това не бива да ви притеснява. Понякога проблемите и ангажиментите на работното място се отразяват и върху личния живот.

Втората седмица на август ще започне със затопляне във взаимоотношенията ви и кратко пътуване, което ще ви напомни защо сте заедно и колко силна връзка има помежду ви.

2-те зодии, които ще се задомят до есента ще бъде изключително емоционална. Ще си припомняте миналото, ще разглеждате стари снимки от пътувания и ще си говорите много за това какво искате от живота си по-нататък.

Четвъртата седмица на месеца ще е решаваща. На дамите ще им се подкосят краката, когато настъпи моментът, в който техният любим ще падне на колене. Макар и да усещате, че това време наближава, едва ли ще сдържите сълзите си от радост. Очаква ви хубав семеен живот!


СТРЕЛЕЦ

Стелците малко се колебаят дали човекът до тях е истинската им сродна душа. Това само времето може да покаже, а изглежда, че това време е настъпило. Имате динамична връзка, винаги е била на приливи и отливи, но идва моментът, в който бурните емоции ще се успокоят и ще настъпи едно щастливо спокойствие. Точно това чакате и на това се надявате от много време насам. Това лято ще бъде запомнящо се с всички промени, които ще продължат и през есента.

През първата седмица на авуст ще летите от щастие и няма да усетите как тя ще се изниже. Ще си прекарате толкова романтично, колкото не сте прекарвали от много временасам.

Втората седмица на август Стрелците ще се будят от един и същи въпрос "Време ли е за следващата крачка?" Ще обмисляте варианти, ще си направите една сериозна равносметка и накрая ще вземете решението, от което малко или много се страхувате.

Третата седмица на август ще бъде седмицата, в която ще се реши продължавате ли заедно завинаги или спирате дотук.

Последната седмица на август ще научите новина, която ще ви направи най-щастливите на света... Познайте коя е тя?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама