2-те зодии, по които мъжете полудяват


2-те зодии, по които мъжете полудяват
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете обичат да "ловуват" и да си набелязват жени, с които искат да имат връзка или просто да ги опознаят. Има 2 зодии, по които мъжете полудяват по-често, отколкото предполагате. Това са:

Лъв

Лъвиците са истински прелъстителки и за това мъжете толкова ги харесват. Обичат това, че са уверени и съвсем не без причина. Жените зодия Лъв са изключително привлекателни, а освен това и много умни. Мъжете харесват и това, че винаги има какво да си говорят с тях и никога помежду им няма неловко мълчание. Тези жени знаят как да дълго да останат загадка за мъжете и никога не се разкриват изцяло. Точно за това и са толкова интересни, защото трудно се разкриват.


Дева

Девите са едни от най-интересните и женствени представители на нежния пол. Визията им винаги е стилна и женствена, движенията им нежни, а погледът изпепеляващ. Тази комбинация може да накара всеки мъж да загуби ума си. Девите са много самостоятелни и привличат силните мъже, които нямат нищо против половинката до тях да гради сериозна кариера. Девите умеят да задържат вниманието на мъжа до себе си като непрекъснато се променят и поддържат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама