2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 17 февруари


2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 17 февруари
Снимка: Getty

Овен

Тази събота бъдете по-благосклонни към себе си. Още от сутринта не се колебайте да започнете на нови дейности, първи опити в непознати за вас сфери. Не си поставяйте прекалено високо летвата.

Телец

Тази събота можете да бъдете себе си повече, от когато и да било. Дано имате късмета да сте в почивка и в най-добрия случай на морето.

Близнаци

Тази събота ще сте от малкото, на които им се работи. Към обяд може да сте прекалено уморени. Затова си дайте почивка по-рано от обикновено.

Рак

Тази събота бъдете готови за изненадващо пътуване. Вземете само най-необходимото и не се претрупвайте с излишни вещи. Не се притеснявайте, че ще пропуснете нещо. Важни са впечатленията.

Лъв

Тази събота е задължително да спазите всяко едно правило и няма как да използвате своите собствени идеи, за да се справите с предстоящото.

Дева

Тази събота ще е един непредвидим ден. Точно когато си помислите, че нещата са се подредили и сте в очакване на резултата може да се появят изненадващи фактори, но вие, естествено ще се справите.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама