3 мита за Раците, в които всички вярваме


3 мита за Раците, в които всички вярваме
Снимка: iStock/Guliver

Що се отнася до астрологичната характеристика, Ракът обикновено е "класифициран" като емоционален знак, ориентиран към семейството. Но тази зодия има толкова много качества, че наистина си струва да я опознаете по-добре. Ето и кои са вечните митове, които се свързват с Раците.

1. Те са свръх чувствителни и не могат да се борят

Много хора погрешно отнасят богатата емоционална палитра на Раците като признак на слабост. Истинската сила на тези хора се крие в решителността и мотивацията им да преследват това, което искат. Емоционалността им може да се разгледа и като огромна емоционална сила, която им помага да не се оставят на трудностите да ги победят.

2. Не са добри лидери

Погрешно се смята, че Раците са твърде несигурни и срамежливи, за да бъдат успешни лидери. Пълна грешка! Те са интелигентни и безкрайно интуитивни, което им помага да печелят тихо своите битки и да налагат мнението си, без това да си личи. Благодарение на емоционалната им интелигентност преценяват добре хората и знаят къде могат да "пробият" бариерата.

3. Не обичат да са сред хора

Раците може да са всичко друго, но не и асоциални. Това, че обичат домашния уют, не ги прави странни и некомуникативни. Дори напротив – те винаги биха се радвали, ако бъдат домакини на фирмено парти или рожден ден. Тъй като "техният дом е тяхната крепост" те ще бъдат щастливи да споделят своето лично пространство дори с непознати.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама