Зодии

3-те най-досадни зодии

  • 3-те най-досадни зодии
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 10.10.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Те просто ти лазят по нервите. Има няколко черти от характерите им, които са не само досадни, а направо обидно болезнени - нечестност, неспазване на обещания, жестокост, егоизъм, прекалена привързаност. Някои от зодиакалните знаци са много по-предразположени към такова държание, отколкото други.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Фокусът на Козирога пада върху практичността и изпълнителността, което може да се изтълкува като лошотия, но те не получават никакво удовлетворение от това да нараняват другите. Става въпрос за дългосрочни резултати, така че ако трябва да бъдат малко жестоки, за да си гарантират продуктивност и сигурност, не го приемайте лично.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвовете със сигурност не могат да стоят извън светлините на прожекторите, но това не се дължи на егоизъм. Те наистина се нуждаят от много внимание и хвалене, за да са щастливи. Лъвовете имат огромни сърца с много място за всички. Щом нуждите им са изпълнени, те ще направят всичко възможно останалите да получат същото време на сцената.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните могат да изглеждат малко непостоянни. Те са склонни да обръщат повече внимание на шумни партита и лъскави предмети, вместо на по-дълбоките връзки и чувства. Везните са шампиони в балансирането и ще отдадат цялата си енергия, за да се уверят, че хората около тях имат спокойна и приятна обстановка.

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.