3-те най-луди жени в ЗОДИАКА


3-те най-луди жени в ЗОДИАКА
Снимка: iStock/Guliver

Темпераментните жени имат по-особен характер, на който малко хора могат да смогнат. Те са общителни, активни и винаги постигат целите си, независимо какви средства използват. Кои са най-темпераментните представителки на различните зодии, научете сега:

1. Козирог

Козирогът е човек, който може да стане непоносимо горещ или ледено студен. Може да се каже, че между тези два полюса той живее и процъфтява. Това са много темпераментни хора. Те са господари на изкушението. Често Козирозите стават фатални. Те са толкова очарователни, колкото и недостъпни. Представителите на този знак изграждат непревземаема крепост, като специално подчертават, че стигането до нея е почти невъзможно. Всичко е много просто, Козирогът смята себе си за много скъп подарък, истински диамант в короната. Жената Козирог обича да играе и да бъде неинтересна.

2. Водолей

Жената Водолей по дефиниция е създадена, за да ходи и украсява света със себе си. Ето защо не е изненада, че късметът често им се усмихва. От ранна възраст Водолеите се опитват надеждно да затвърдят лидерските си позиции. Понякога официалната им позиция не е толкова важна за тях. Те предпочитат да създадат специална мрежа от лични връзки. А това изисква доста усилия и активност. Темпераментът на Водолея е невероятен дар, който може да се види отдалеч. Жената Водолей полага най-сериозни усилия, за да почувства вътрешна увереност. Всички Водолеи са свикнали да блестят и да радват, със своята работа.

3. Лъв

Лъвовете са огнени хора, които могат да създадат "буря в чаша вода". Понякога техният огнен темперамент демонстрира такава активност, която потиска дори силни и уверени мъже. В този момент се появява втората страна на многостранната лъвска природа. Понякога тези дами могат да станат студени, а ако е необходимо и доста несговорчиви. Разбира се, те не могат да потушат вътрешния си огън от чувства, но са в състояние да се сдържат. Лъвовете принадлежат към категорията хора, които смятат за грях да покажат слабост, отчаяние и сълзи. Ако е необходимо, ще демонстрират пред всички своя характер, огън и стоманена скорост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама