3-те най-отмъстителни зодии


3-те най-отмъстителни зодии
Снимка: iStock/Guliver

Не ги познавате, не знаете докъде стига яростта им, когато някой ги предизвика. Не се закачайте с тези 3 зодии, защото после всичко ще ви се върне с пълна сила.

Телец

Изобщо не си правете опити да изневерите на Телеца. Това ще е краят на щастливия ви живот за дълъг период от време. Телците изключително много държат на връзките си и честността в тях. Когато някой им изневери, стават истински дяволи и си връщат стократно за причиненото зло. Връщат си го както на бившата си половинка, така и на причината за изневярата - другия човек. Те ще вгорчат живота ви и ще ви накарат да съжалявате, че някога сте ги познавали.

Дева

Девите не забравят! Те чакат времето да отмине, за да задействат своя план за отмъщение. Реагират спокойно, поне привидно на всичко, което можете да им поднесете. Но в тях едва започва процесът, в който яростта им ще се превърне в унищожителна сила. Те играят много нечестно, но само когато ги настъпите. Ще обърнат света и ще отмъстят както на вас, така и на близките ви. Бъдете внимателни, когато решите да си играете с чувствата на Девата.

Козирог

Животът на Козирозите е низ от планове за отмъщение, всеки от които чака реда си. Изключително държат на себе си и не позволяват никой да вгорчава живота им. Ако това се случи, никога не се връщат назад и развалят всички връзки с предателя или човека, който им е причинил зло. Те са добри само към хората, които се държат добре с тях. Не са великодушни и не допускат някой да си играе с тях. Отмъщението си сервират студено и никога няма да го забравите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама