3-те зодии, които мразят домакинската работа


3-те зодии, които мразят домакинската работа
Снимка: iStock/Guliver

Има дами, за които домакинската работа е истински кошмар. Те нямат никакво желание да чистят, а ястията им доста често не се получават. Обикновено предпочитат да поръчат храна от ресторант, вместо да прекарат часове в кухнята, за да приготвят нещо изключително безвкусно.

Често поставят външния си вид на преден план. Чистенето и подреждането са прекалено досадни според тях. Все пак, всеки има своите недостатъци и определено няма перфектни хора. Дамите, които мразят домакинската работа, обикновено са представителки на няколко зодии.

Вижте кои са те:

1. Лъв 

Това са едни от най-суетните жени в зодиака. Те прекарват изключително много време пред огледалото. Чистият и подреден дом определено не е приоритет номер 1 за Лъвиците. Понякога дори не забелязват безпорядъка, който цари около тях. Предпочитат да се гримират 2 часа, вместо да почистят или сготвят. Най-важно според тях е да изглеждат безупречно. Все пак, представителките на зодия Лъв успяват да въведат ред в домовете си. Това се случва, когато имат достатъчно свободно време и желание, а това е рядкост.

2. Дева

Винаги поставят красотата и външния си вид пред всичко останало, включително готвенето и чистенето. Също като Лъвиците, те биха прекарали часове пред огледалото, но не биха почистили дома си. Девите, обаче, са перфекционистки, които изпипват всичко. Те искат да бъдат префекти във всяко едно отношение и се стремят да бъдат по-добра версия на себе си всеки ден. Точно поради тази причина се опитват на направят домакинската работа част от ежедневието си. Девите ще почистят и сготвят, но ще го отложат за последния момент, защото просто нямат желание да го правят.

3. Скорпион

Тези дами нямат никакво намерение да прекарват безценното си време в кухнята. Просто не им се получава. Готвенето определено не е силната им страна, а чистенето е прекалено досадно за тази огнена зодия. Няма жена Скорпион, която не е проучила кои са най-добрите ресторанти в околността. Предпочитат да хапнат нещо вкусно в леглото, а не да стоят в кухнята 2 часа, за да приготвят нещо, което никой няма да хареса. Скорпионите са толкова страстни и привлекателни дами, че всеки мъж е способен да им прости непоносимостта към домакинската работа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама