3-те зодии, които най-често се развеждат

  • 3-те зодии, които най-често се развеждат
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 19.03.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Това са зодиите, които имат кратки бракове. Все така се получава, че връзките им не издържат много време. Ето кои са тези зодии и защо се получава така.

Телец

Телците никак не обичат скуката. Те живеят от емоция и страст. Когато страстта и емоцията угаснат, в тях "светва" лампичка, че нещо в живота им не е наред. Телците не са рационална зодия, те са мечтатели и искат в живота всичко да е розово. Една нова любов им дава криле, с които могат да обиколят света. Дава им сили и хъс за всеки един ден. С течение на годините страстта се превръща в ежедневие, а Телците започват да се усещат нещастни. Именно тогава идва нуждата от нова любов и тръпка, която да им върне емоцията в живота.

Дева

Девите мислят много за живота. Задълбочават се във всеки едн проблем или казус, с който той ги среща. От много мислене Девите накрая сами се заплитат в разсъжденията си. Те се колебаят много за брака, за семейния живот, какво им дава и какво им отнема. Натоварват се от собствените си размисли и смятат, че щом нещо не им идва от сърце, то значи не е истинско. В брака не се чувстват щастливи, защото не могат да бъдат себе си и все се опитват да се огънат и да бъдат човека, който другия иска. Един ден просто решават, че това не е за тях.

Скорпион

Това е зодията, която сама проваля брака си. Скорпионите са егоисти и не мислят много за човека до себе си. Не са сърдечни, не изграждат емоционална връзка с партньора си, а само се спогаждат и гледат бракът им да върви като по учебник. И с това не се справят обаче. Прекалено вглъбени са в собствените си мечти и желания. Човекът до тях усеща това и в даден момент се уморява да чака внимание и обич от другия.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.