3-те зодии, които НЕ вярват в истинската любов


3-те зодии, които НЕ вярват в истинската любов
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек е имал период в живота си, когато не е вярвал в истинската любов. Сигурни сме, че ви се е случвало поне веднъж. Любовта е много сложна, изисква жертви и компромиси. Има няколко зодиакални знака, които астролозите определят като скептици в любовта. Те не вярват, че истинската любов съществува и приемат връзките несериозно. Смятат, че никога няма да намерят човек, който да промени мнението им. Очакват от всеки да ги нарани и да се държи зле с тях. Вижте кои са тези зодиакални знаци:

1. Дева

Представителите на този знак са скептици по природа. Тяхното мислене просто е такова. Свикнали са да се справят сами с живота и не искат да допуснат някого до себе си. Девите са най-критичните и претенциозни представители на зодиака. Критични са както към себе си, така и към представителите на противоположния пол. Винаги откриват някакъв проблем в половинките си, нещо което ги отблъсква. Това се случва, защото прекалено много анализират качествата на останалите. Отнасят се към любовта несериозно и дори понякога подигравателно. Предпочитат да не са във връзка, защото не вярват, че е възможно любовта между двама души да е истинска.

2. Близнаци

Много общителни представители на зодиака, които имат нужда от внимание и грижи. Обожават да флиртуват, да ходят по партита, да привличат вниманието, да получват комплименти и т.н. Не могат да си представят, че в живота им е възможно да се появи представител на противоположния пол, който е възможно да ги откъсне от този начин на живот и да ги накара да повярват в любовта. Харесва им да имат отношения с няколко човека едновременно, само така усещат истинска тръпка и силна емоция. Почти невъзможно е да създадат стабилна връзка, еднообразието бързо им омръзва. Не могат да прекарат дълго време с един и същи човек.

3. Овен

Това са доста импулсивни представители на зодиака, които често говорят без да мислят, действат прибързано и се държат грубо. Овните са циници по природа. Те отблъскват всички представители на противоположния пол с една единствена цел - да се предпазят. Не искат да бъдат наранени и унижени, а това ги кара да отблъскват всички. Представителите на този знак са много ревниви и трудно се доверяват, особено ако са били предавани в миналото си. Предпочитат да не допускат никого до себе си, защото ги е страх от болката, която е възможно да изпитат. Когато обичат, са много грижовни, мили и всеотдайни. Обичат силно и искрено, но не биха допуснали всеки до себе си. Трябва в живота им да се появи човек, който да докаже, че е различен от останалите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама