3-те зодии, които се обвързват най-трудно


3-те зодии, които се обвързват най-трудно
Снимка: iStock/Guliver

Новата любов понякога идва супер неочаквано и преобръща целия ни свят. Понякога е трудно да приемем нов партньор до себе си и не сме готови отново да се отдадем толкова лесно.

Зодиакалният ни знак влияе на нашите усещания за любов, страст, романтика и определено се отразява на отношението ни към партньорствата и връзките.

Ето кои са зодиите от хороскопа, за които обвързването е трудно и те предпочитат да бъдат сами:

Скорпион

Скорпионите си падат по страстните отношения и високо ценят свободата си. Те предпочитат да не са ангажирани с един партньор, защото така се чувстват ограничени и дори затворени в клетка. Скорпионът не е създаден да бъде само с един партньор и това обикновено е проблем във връзките им. Малко са представителите на противоположния пол, които могат да ги разберат и приемат.

Стрелец

Стрелците са истински авантюристи, които се наслаждават на свободното си време. За тях обвързването е много трудно и понякога невъзможно. Често опитват да започват нови връзки, но някои от тях се разпадат много бързо. Харесват много секса и търсят различни партньори, с които да споделят леглото си. Не обичат да се задържат много в една връзка, защото бързо започват да се чувстват задушени. Любовта за тях е предимно страст.

Водолей

Представителите на тази зодия са твърде артистични и често имат луди и смели идеи, които партньорите им трудно приемат. Те обичат новите и различни връзки и за любовния си живот търсят човек, който да им се доверява напълно, да ги обича и приема такива каквито са. За тях е трудно да намерят правилния партньор, с когото да бъдат в синхрон и затова често предпочитат да играят соло на любовната сцена. Когато се влюбят, са всеотдайни и верни партньори, но и много взискателни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама