3-те зодии, които ще се оженят през 2020


3-те зодии, които ще се оженят през 2020
Снимка: iStock/Guliver

2020 година е много благоприятна за сключване на брак и вземане на сериозни решения в личния живот. За 3 от зодиите това ще е най-романтичната година в живота им, защото предстои... сватба.

Близнаци

Никога не знаете с какво може да ви изненада годината. За Близнаците е почти сигурно, че това е годината, в която ще сключат брак. Струва ви се малко невъзможно? Нека ви уверим, че невъзможни неща няма. Близнаците, които са във връзка, ще установят за доста кратък период от време и малка трудност, че са наистина един за друг. Любовта е истинска, близостта е голяма и какво по-хубаво от това да си кажат голямото "Да". За представителите на зодиакалния знак, които нямат половинка, е много вероятно да срещнат такава още в началото на годината. Хубавите неща понякога стават бързо... във вашия случай - също!

Стрелец

Годината на любовта! Такава ще бъде 2019-та за вас. Имате някои колебания, които ще ви разтърсят особено силно още през януари. Заедно с вашата половинка внимателно трябва да обсъдите как си представяте живота занапред. Накрая ще стигнете до извода, че не искате един без друг. Дамите Стрелци ще се радват на едно изключително идейно предложение за брак, на което никой не би могъл да устои. Нещата в личния ви живот ще започнат да се развиват светкавично бързо. Нищо чудно към края на 2020 г. да имате още по-голяма новина, която ще се появи на бял свят през 2021-та :) Чака ви чудесна година.

Скорпион

Още началото на пролетта ще летите от щастие в любовта. Ще осъзнаете, че вече сте срещнали своята половинка и нищо не ви задържа, за да направите следващата голяма крачка. Сватба ще има в края на годината, а събитието ще бъде незабравимо и по-прекрасно, отколкото сте си го представяли. Имайте търпение за предложението за брак, не разваляйте изненадата с много въпроси и нетърпеливост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама