3-те зодии, които ще се сгодят през 2019


3-те зодии, които ще се сгодят през 2019
Снимка: iStock/Guliver

Бракът е съкровен съюз, при който две души се събират в едно. Сливане, чрез което даваме обет да прекараме останалата част от живота си с нашия партньор. А за някои зодии 2019 години ще бъде наистина вълшебна, защото ще преминат "първата стъпка" към брака, а именно – годеж.

Скорпион

Първата половина на годината ще бъде доста колеблива за голяма част от представителите на зодията. Може би няма да се чувстват сигурни в чувствата си или пък в тези на партньора. Важното е, че след май месец звездите се нареждат така, че Скорпионите осъзнават стойността на връзката, в която се намират и не биха искали да загубят тази хармония за нищо на света. Това съвсем логично ще доведе до желание за доживотно обвързване.

Козирог

Изминалата година ви научи, че да поставите други хора на първо място не е толкова лошо и може да донесе истинско щастие. Започнали сте да осъзнавате, че успехите в кариерата и финансовото благополучие не значат нищо, ако няма с кого да ги споделите. Тези открития бавно, но сигурно ще накарат Козирога да се замисли сериозно за брак. Годежът е "вързан в кърпа", ако представителите на зодията не се затворят в себе си.

Близнаци

2019-та година по всяка вероятност ще промени любовните нужди на Близнаците. Там, където преди сте виждали само секс и забавление, сега ще започнете да разчитате сигналите на любовта и романса. Ще изпитвате истинска нужда да се грижите за някого, да градите общо бъдеще и да чертаете романтични планове.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама