3-те зодии, които ще сключат БРАК до края на 2019

  • 3-те зодии, които ще сключат БРАК до края на 2019
    Дата: Снимки: Pexels
Дата: 30.04.2019 Снимки: Pexels
Iwoman.bg

Периодът до края на тази година е изключително подходящ за сватби. Не за всички зодии, но специално за тези 3 знака събитието ще бъде особено щастливо. Това са зодиите, които е време да се замислят... дали скоро ще кажат голямото "ДА!".

Телец

Времето, което ще прекарате заедно през пролетните и летните месеци, ще ви отвори очите, че сте един за друг. Преживяванията, емоциите и признанията, които ще се излеят, наистина ще наклонят везните към... брак. И това не е никак изненадващо. В даден момент двойките се напасват и спират да обръщат внимание на малките дразги помежду си. Важно е да знаете, че сте открили наистина добър и честен човек, който ви обича с цялото си сърце. Едва ли някога ще намерите някой, който така да ви боготвори.

Везни

Винаги се колебаете относно големите решения в живота си. Мислите ги дълго, преценявате добрите и лошите страни... и чак тогава казвате какво решение сте взели. В случая няма да ви се налага да мислите много. Оказва се, че когато сърцето е сигурно, умът няма работа там. Сближаването, което ще настъпи помежду ви ще ви накара да осъзнаете, че не можете един без друг. Кратко пътуване в чужбина на единия от двама ви също ще наклони везните към сватба. Вече искате да създадете семейство и никога да не се отделяте един от друг.

3-те зодии, които ще имат много щастливо лято

Скорпион

Намерили сте своята половинка! Човекът, с когото се разбирате, усещате настроенията си и вярвате, че можете да преминете през всичко, стига да сте един до друг. Понякога имате трудности в комуникацията и разбирателството, но любовта ви е толкова силна, че с времето ще потуши всички ненужни страсти и ще остави само тези, които са емоция и любов. Време ви е да сключите брак и да създадете семейство. И двамата искате деца, което може да се случи още през 2020 г.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.