3-те зодии, които ще сменят партньора това лято


3-те зодии, които ще сменят партньора това лято
Снимка: iStock/Guliver

Време ви е за промяна. Трябва ви нещо силно и разтърсващо, което да ви покаже отново, че светът е хубав. За тези няколко зодии ще дойде нова и свежа любов, която ще промени много неща в живота им.

Близнаци

Идва време, в което ще започнете да оценявате себе си и реално да погледнете колко ценни сте. Специален човек ще ви покаже, че винаги трябва първо да обичате себе си, за да може някой да ви обикне в замяна. Този специален човек изобщо няма да ви е непознат. Познавате се от години, но никога не сте прекравали много време заедно. Винаги сте имали симпатии към този човек, но само като физическо привличане. Юли месец ще излезете на първата си романтична среща заедно... а след това идва и голямата любовна приказка.

Везни

Няма да повярвате, но е време да смените човека, с когото сте в момента. От много време насам се заблуждавате, че нещата са добре или още по-лошо - че ще се оправят. Истината може да горчи, но по-добре да я преглътнете, за да започнете на чисто. Сами ще откриете новата си любов и то чрез работна среща. Ще прехвърчат искри на секундата и ще бъдете сигурни, че това е човекът, с който може да преживеете доста страстни летни нощи. Радвайте се на момента и не се затормозявайте с мисли за бъдещето.

Скорпион

Все още не сте се запознали с човека, който така бързо ще грабне сърцето ви, че няма да имате време да се опомните къде се намирате. Всичко хубаво се случва в края на лятото, за това и му се насладете подобаващо, очаквайки новите трепети в края му. Със сигурност ще ви е трудно да повярвате, че връзката ви с човека, с когото сте сега ще приключи, но не се притеснявайте от драми. Такива няма да има, всичко ще следва логическия изход от връзката и няма да сте съкрушени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама