3-те зодии, които ще спечелят от ЛОТАРИЯТА


3-те зодии, които ще спечелят от ЛОТАРИЯТА
Снимка: iStock/Guliver

Парички, парички, как да ви спечелим всички! Звездите са подготвили страхотни коледни подаръци и изненади за някои от зодиите в хороскопа. Големи печалби очакват 3 от зодиакалните знаци. Банкноти и чекове ще полетят към някои, които ще имат извънредно голям късмет!

Вижте, кои ще са най-големите късметлии!

Рак

Определено ще трябва да почерпите! Не пестете и поканете най-важните за вас хора да споделят радостта ви! Съвсем неочаквано ще спечелите голяма награда, която направо ще ви пренесе в облаците от щастие. Бъде разумни и харчете с мярка, защото паричките ще дойдат бързо и лесно, но също толкова лесно и могат да изчезнат. Не се главозамайвайте от прекрасните новини, за да не се разочаровате. Важно е мислите трезво и да приемете късмета си.

Везни

Смятате, че нямате късмет? Не вярвайте на това! Рязко ще забогатеете и ще придобиете сериозни финанси. Звездите ви съветват да ги инвестирате по възможно най-мъдрия и практичен начин, за да можете да уредите живота си! Тези пари ще могат да направят чудеса за вас. Вие сте пресметливи и ще съумеете да организирате всичко, което сте желали много бързо. Всички ваши близки ще се радват заедно с вас и ще направите някого много щастлив.

Риби

Може би не сте пускали тото скоро? Помислете дали не е добра идея да го направите. Може да ви очакват изненади. Звездите ни подшушнаха, че ви очакват печалби. Месецът на коледните чудеса, ще сбъдне някои от най-големите ви мечти и желания и ще успеете да уредите всички финансови проблеми. Късметът ще е на ваша страна не само в любовта. Сега е времето да взимате смели решения и да се впускате в нови предизвикателства, защото положителната енергия около вас е цял неизчерпаем източник.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама