3-те зодии, които ще ударят джакпот до края на 2019


3-те зодии, които ще ударят джакпот до края на 2019
Снимка: iStock/Guliver

Според астролозите до края на тази година някои представители на Зодиака ще могат да подобрят финансовата си стабилност. Късметът се усмихва само на три зодии и те са:

Овен

Овните могат да се похвалят с невероятна интуиция, що се отнася до парите. Макар и здраво стъпили на земята, те обичат да рискуват и да опитат от всичко. В следващите месеци Овенът няма да се налага да работи до изнемогване, за да си позволи нещата, които иска. Представителите на тази зодия най-накрая ще имат късмет. Но нека не се втурват безразсъдно в игри, залагания и облози. Всички споразумения трябва да бъдат внимателно проучени. 

Водолей

Представителите на зодия Водолей  както винаги се отдават на своя работохолизъм. Интересното е, че ако до сега това не им е носело специални дивиденти, то времето за промяна идва. Астролозите съветват да положите още малко усилия в правилната посока и упоритостта ви ще бъде възнаградена. 

Рак

Специалистите прогнозират големия джакпот за зодия Рак. Разбира се, не торба с пари, падаща от небето, а нещо, за което са мечтали дълго време. Става въпрос за добра работа. За работата, която ще бъде истинско удоволствие за вас и ще носи добър доход. Ето още един повод представителите на зодия Рак да се зарадват истински. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама