3-те зодии, които със сигурност ще разбият сърцето ви


3-те зодии, които със сигурност ще разбият сърцето ви
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки че казват, че любовта е сляпа и ние не избираме в кого и как да се влюбим, тези, които вярват в астрологията, трябва да вземат предвид зодиакалния знак на партньора си. Поне за да знаят какво да очакват и за какво да внимават във взаимоотношенията. И трябва да се обърне специално внимание, когато се обвързвате с един от тези три знака на Зодиака:

Везни

Поради своята нерешителност и прекомерно желание да направят добро впечатление на всички наоколо, Везните са изключително склонни да флиртуват. Те са много страстни, но в същото време се извисяват в облаците, мечтаят за вечна любов, която ще олицетворява всичките им фантазии. Затова те често изпитват леко недоволство от настоящия си партньор, което в комбинация с факта, че лесно се поддават на ласкателства, може да доведе до изключително неприятни резултати. Везните по принцип са верни на партньора си, но никога не се примиряват с по-малко от това, което смятат, че заслужават. Именно затова могат да погледнат в друга посока.

Овен

Този огнен знак на Зодиака е известен със своята страст и луд нрав. Овните са известни като страстни любовници, за които сексуалната страна на връзката е много важна, да не кажем дори и най-важната. Не им е лесно да се установят достатъчно сериозно, за да се оженят за някого - бракът им се струва един вид доброволен затвор. Те лесно изневеряват на партньорите си, обяснявайки, че либидото им уж го "изисква" и търсят нови взаимоотношения, дори и по този начин да наранят близките си хора.

Стрелец

Това е още един огнен знак, който не може да си представи живота си без сексуални приключения. Стрелецът е известен със своите любовни приключения и свободен морал, но предателствата на този знак не се ръководят само от емоции или страст. Представителите на тази зодия не смятат изневярата за нещо аморално - за тях това е най-честото удовлетворение от спешността на нужда. Хората, родени под този зодиакален знак, се грижат за външния си вид и е трудно човек да устои на техния чар. Бъдете много внимателни, ако започнете връзка с представител на зодия Стрелец!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама