3-те зодии, които винаги си отмъщават


3-те зодии, които винаги си отмъщават
Снимка: iStock/Guliver

Това са 3-те зодии, които са по-склонни да навредят умишлено на враговете си.

Близнаци

Близнаците не понасят някой да обръща внимание на човека, който обичат. Ревнуват ужасно и искат да запазят половинката си само за себе си. Когато някой човек се доближи до любимия им, те могат да станат изключително зли и да започнат да търсят начини да отблъснат човека. Ако имат съмнения, че някой може да се влюби в този, който им принаджели, започват да действат и изобщо не чакат потвърждение или развитие на историята. Лошата енергия, която Близнаците са склонни да изпратят, в действителност може да навреди на човек. Те се ровят из старите книги и търсят как да отблъснат човека с предмети с лоша енергия, които оставят там, където живее или работи. Пазете се от хора, които смятате, че нямат чисти сърца.

Дева

Девите обичат да си отмъщават и не крият това. Те изключително много държат на себе си и ако някой ги нарани, стават наистина зли. Тяхната природа е по-различна от тази на другите зодии. Наистина са склонни да поставят себе си пред всички други. Не бранят любимите си хора, бранят единствено себе си. Когато някой вкара Девите в грозни интриги или ги злепостави по жесток начин, в тях се отключва силна ярост, която трябва да изкарат извън себе си, иначе ще полудеят. Те биха прибегнали до странни заклинания, свещи и всякакви безумия, за да навредят с думите си.

6-те зодии, които са родени под щастлива звезда

Козирог

Козирозите са изключително отмъстителни и винаги трябва да знаете това. Те не оставят нещата недовършени, не вярват в прошката и предпочитат да решат проблемите си сами. Най-много от всичко Козирозите не могат да търпят любовните предателства. Ако половинката им им изневери или направи нещо, което да си нарани, Козирозите веднага измислят план за отмъщение. Обикновено този план включва енергията на другия. Сякаш му я отнемат и той вечно се чувства уморен и отпаднал. Докато не си отмъстят, няма да спрат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама