3-те зодии, които владеят сарказма до съвършенство


3-те зодии, които владеят сарказма до съвършенство
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек си има любими черти, които търси у срещуположния пол. Е, някои определено си падат по сарказма! Независимо дали го използват, или просто се наслаждават на страхотното чувство за хумор на околните, тези 3 зодии намират сарказма за изключително секси черта.

1. Близнаци

Близнаците имат бърз ум и всеки, който има отношения с тях, трябва да е готов за остроумните им шеги. Понякога могат да бъдат цинични, но това е рискът да си "шутът" на компанията. Тази зодия е една от най-саркастичните и определено се радва, когато срещне "колега" в това отношение.

2. Дева

Девата също е надарена с прозорлив ум и самосъзнание, така че сарказмът е често използван. Те знаят много добре, че не са идеални половинки, но всеки, който може да се справи с острия им език и пиперливо чувство за хумор, има шанс да спечели сърцето им. Аналитичният им мозък и уменията за наблюдение допринасят за шегите, които спретват на околните. Хубавото е, че са широко скроени и определено "носят" на закачки.

3. Скорпион

Скорпионът също владее до съвършенство сарказма. Най-важното при неговото чувство за хумор е, че идеално знае къде е границата между безобидната шега и обидата. Това съвсем не означава, че се въздържат от хапливи коментари, напротив. Той с финес може да накара всеки човек да се почувства неудобно, без да се налага да обижда с грозни думи. Цени това качество и у срещуположния пол, защото го възприема като признак на интелигентност, а Скорпионите ценят ума.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама