3-те зодии, родени за ЛИДЕРИ


3-те зодии, родени за ЛИДЕРИ
Снимка: Pixabay.com

Всяка зодия си има своя уникална сила и всеки знак има своите положителни страни. Понякога решаваща роля в една битка играят ерудицията и правилната стратегия. Има зодии, които се отличават с повишена готовност за битка, високи лидерски качества и са надарени с кураж. Повечето от тях попадат под влиянието на Марс или Слънцето. Научете кои зодии са отредени за лидерски позиции:

3. Овен

Безусловно това е лидер. За представителя на зодия Овен, всичко е експлозивна смес от отлични качества в най-висока концентрация. Овенът е пълен с жизненост. Той има качествата на лидер и с право заема първо място сред зодиакалните "шефове". 

Ако Овенът е уверен в своята правота, трудно ще го убедите в противното. Той притежава вродена упоритост. Амбициите му са много големи и има достатъчно спортна злоба в себе си, за да ги осъществи. 

Овенът разполага с положителни качества като честност и почтеност. Те обаче са толкова силно изразени, че понякога пречат на работата, любовта, общуването. В момент на спор, неговата импулсивност може да се превърне в агресия. Ако някога срещнете тих и скромен Овен, трябва да знаете, че това е Овен „под прикритие“. У него все ще има скрит силен темперамент.

2. Лъв

Лъвът е под влиянието на Слънцето, стихията му е огън. Лъвът идва в света, за да командва и управлява. Амбициите му са завишени, но необходимостта да управлява се подкрепя от лидерски качества, така че няма проблеми в общуването. Представителите на зодия Лъв имат много приятели и хора, които ги харесват. В огнената стихия са готови да изгорят всичко по пътя си. Притежават непоклатима сила, която ги подтиква да постигнат всичко в този живот. Факт е, че Лъвът е горд, непредсказуем и горещ. Всъщност, всички хора на Слънцето са много ярки личности, способни да се изразят в различни области. 

Често самият Лъв търси опасност и поема неоправдани рискове. Сякаш умишлено търси непреодолими препятствия и в случай на късмет постига нови рекорди и повдига още повече самочувствието си. Жените от тази зодия са създадени, за да контролират мъжете. Това са ярки представители на красивата половина на човечеството. Пронизващите момичета от зодия Лъв не само вдъхновяват мъжете, но и са склонни на подвизи в различни посоки.

1. Скорпион

Скорпионът черпи сила от покровителствената планета Марс. Това го прави бунтар с противоречив характер. Изключителната безмилостност и увереност го оформят като човек със силен характер.

Ако Скорпионът е влязъл в "решителен режим", не всеки ще издържи пронизващия му поглед. Той винаги се опитва да заеме господстващо положение, било то и чрез натиск. Харесва му и заслужено се радва на победата.

Освен мощен енергиен потенциал, Скорпионът има огромна сексуална сила. Успехът в тази област е с него през целия му живот. Сексуалната енергия му дава сила не само да разрешава любовни въпроси, но и да я използва в ежедневието за разрешаване на много проблеми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама