3 зодии ги очаква хубава новина днес


3 зодии ги очаква хубава новина днес
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вероятно често си мислите, че атаката е най-добрата защита, но този път няма да е така. Каквото и да направите ще трябва да е кротко и възпитано. Най-вече второто. Това е ден за покой.

Телец

През този ден бъдете максимално толерантни, особено с онези, чието мнение и позиция не разбирате. Един ден и вие може да се озовете на тяхно място. Това е ден за разбирателство.

Близнаци

Това е ден за изненади. Ще ви се случи нещо, което сте очаквали да се случи на друг етап. Ще сте достатъчно подготвени, така че не се притеснявайте.

Рак

Това е ден за повече свобода. Днес съвсем няма да е нужно да правите всичко, което се очаква от вас. Пестете силите и нервите си. Най-важно е спокойствието ви.

Лъв

Това е ден за взаимност. Опитайте се да се вслушате в това, което казва партньора ви, да си представите, че усещате същото.  Само така ще може да го разберете изцяло.

Дева

Това е ден за предизвикателства. Очаква ви препятствие, което само ще засили хъса ви за успех. Бъдете съсредоточени и запомнете действията си, за да запомните добрия опит.

Везни

Това е ден за реална преценка. Ако имате някои притеснения просто ги споделете и признайте, че колебливостта е ваша черта от характера. Ще направите верния избор.

Скорпион

Ако днес нещата не се получават по замисления от вас начин. Това може да означава, че още не им е дошло времето. Не се форсирайте. Така само ще загубите ценни  сили. Има време за всичко и ще разберете кога е настъпило.

Стрелец

Това е ден за самостоятелни действия. Плановете ви ще са различни от тези на колегите или партньорите ви и да бъдете самостоятелен играч.

Козирог

Това е ден за трезва преценка. Нормално е желанията ви да са повече, но в действителност нямате нужда от всичките. Помислете с какво бихте се задоволили на този етап. Ще се почувствате много по-щастливи.

Водолей

Това е ден за придобивки. Ще получите много повече от колкото сте очаквали и това ще е напълно заслужено. Не се чудете кога и с какво сте направили впечатление, а просто продължавайте в същия дух.

Риби

Това е ден за поглед напред. Самите вие ще усетите невероятен порив и никакво съжаление за миналото. Бъдете все така уверени!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама