3 зодии, които обичат да лъжат, дори и за дреболии


3 зодии, които обичат да лъжат, дори и за дреболии
Снимка: iStock/Guliver

Дори най-честните и надеждни хора лъжат от време на време. Понякога го правим, за да избягаме от неприятен отговор или да скрием неблагоприятна истина. Някои представители на Зодиака обаче никога не са честни с другите и лъжат дори за малки неща, защото такава е тяхната астрологична природа.

Близнаци

Животът, който Близнаците водят, е освободен от стрес и ограничения. Те обичат да са независими от други хора. Но именно тук дяволската лъжа намира място в живота им. Близнаците знаят как да лъжат съвсем естествено. В Зодиака те са представени от концепцията за двойственост. Това им помага да лъжат толкова естествено, че дори близки хора рядко ги хващат. Понякога се объркват между два противоположни аспекта на живота. Този вътрешен дисонанс ги поставя в постоянно състояние на дилема, когато те не знаят какво е реално и какво не. Лъжата е единственият им изход. Въпреки това, имайки двойна природа, в крайна сметка лъжат повече себе си, отколкото другите.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ СБЛЪСКАТ С ТРУДНОСТИ ПРЕЗ ЮЛИ

Рак

Ракът е патологичен лъжец, но за разлика от другите зодии в този списък, неговите лъжи нямат за цел да наранят никого. Ракът е много потаен и предпочита да води живот на отшелник. Всеки път, когато някой се приближи до "бърлогата" му, той става предпазлив и подозрителен. За да защити личното си пространство, той ще излъже дори за най-малкото нещо. За Рака лъжите, с които има за цел да се предпази от нещо, са оправдани. Често използва нечестни методи, за да предпази себе си и другите от вреда. По този начин, бидейки един от най-квалифицираните лъжци на Зодиака, той често използва добросъвестна измама.

Водолей

Това е един много бунтарски знак и не е изненадващо, че той също е в списъка на лъжците. Водолеят лъже, защото вярва, че има право да го прави. Други няма да разберат философията му за различните аспекти от живота, но Водолеят го използва като начин да постигне това, което иска. Ако трябва да заблуди бизнес партньор или да манипулира служители за напредък в кариерата, той ще направи това, без да се замисли и без съжаление. Способността на Водолея да разбира хората много добре, дори и напълно непознати, го прави особено ефективен в измамата, която често използва. Свикнали да лъжат почти постоянно, представителите на тази зодия, го правят дори и за дреболии, понякога без да осъзнават защо. Въпреки всичко, винаги има и изключения, затова ако имате Водолей в живота си, това не означава, че той непременно трябва да ви лъже, тъй като тези хора много държат на близките си и към тях се държат различно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама