3 зодии, които са истински работохолици

  • 3 зодии, които са истински работохолици
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 18.04.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Работохолиците не са просто хора, които имат много работа, те изпитват нужда да поемат още и още отговорности на работното място. Но дори и най-амбициозните кариеристи имат нужда от почивка. Ето кои са работливите пчелички в зодиака, за които е дошло време да се погрижат за себе си.

Козирог

Тези хора са решителни, трудолюбиви и твърде лесно могат да превърнат работата си в приоритет. Ще седят до късно в офиса, а през уикендите ще продължават със служебните ангажименти. Козирозите държат много на финансовата стабилност и са готови да я извоюват със зъби и нокти.

Скорпион

Когато един Скорпион се фокусира върху нещо, трудно може да бъде разконцентриран. Представителите на тази зодия са склонни да се лишат от обяд, вечеря и почивка, само и само да приключат с работата си в срок. Не са работохолици от финансови подбуди, по-скоро обичат да предизвикват себе си и да се доказват.

Телец

Третият знак, който продължава да работи дълго след като колегите са си тръгнали от офиса, е Телецът. Твърдоглав и упорит, той иска да е най-добрият в това, което прави. Но е крайно време и за него да вземе глътка въздух и да се наспи най-накрая.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.