3 зодии, които са истински работохолици


3 зодии, които са истински работохолици
Снимка: iStock/Guliver

Работохолиците не са просто хора, които имат много работа, те изпитват нужда да поемат още и още отговорности на работното място. Но дори и най-амбициозните кариеристи имат нужда от почивка. Ето кои са работливите пчелички в зодиака, за които е дошло време да се погрижат за себе си.

Козирог

Тези хора са решителни, трудолюбиви и твърде лесно могат да превърнат работата си в приоритет. Ще седят до късно в офиса, а през уикендите ще продължават със служебните ангажименти. Козирозите държат много на финансовата стабилност и са готови да я извоюват със зъби и нокти.

Скорпион

Когато един Скорпион се фокусира върху нещо, трудно може да бъде разконцентриран. Представителите на тази зодия са склонни да се лишат от обяд, вечеря и почивка, само и само да приключат с работата си в срок. Не са работохолици от финансови подбуди, по-скоро обичат да предизвикват себе си и да се доказват.

Телец

Третият знак, който продължава да работи дълго след като колегите са си тръгнали от офиса, е Телецът. Твърдоглав и упорит, той иска да е най-добрият в това, което прави. Но е крайно време и за него да вземе глътка въздух и да се наспи най-накрая.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама