3 зодии, които ще се радват на много пари в последната седмица на юни


3 зодии, които ще се радват на много пари в последната седмица на юни
Снимка: iStock

Последната седмица на месец юни ще донесе много пари на 3 зодии. Някои от тях вероятно дори не очакват да получат финансови постъпления.

Близнаци

Дори ако Близнаците не очакват получаването на голяма сума пари в близко бъдеще, те не бива да се притесняват. Съветът към тях е да отхвърлят мрачните мисли и да се огледат около себе си. За талантливите Близнаци винаги ще се намери интересна дейност, която ще бъде добре заплатена и ще им позволи да живеят комфортно.

Дева

Девите ще успеят в бизнеса. Тези от тях, които работят на свободна практика, ще бъдат в по-изгодна позиция от останалите. 

Риби

За Рибите е дошло времето да си спомнят своите таланти и да ги покажат на всички. Съветът към е тях е да започнат да се занимават с това, което им доставя удоволствие и успехите няма да закъснеят. Въпреки че през този период Рибите ще бъдат финансово удовлетворени от своята работа, те не бива да забравят, че благодарността е по-ценна от парите.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама