3 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 5-11 юни


3 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 5-11 юни
Снимка: iStock/Guliver

Новата седмица идва с много нови изненади... и любов.  Някои зодии ще се радват на споделена любов, други тепърва ще трябва да се борят за нея. Ето кои са зодиите и какво ги чака до края на седмицата 5-11 юни:

Овен

Сега може да станете наистина незаменим източник на вдъхновение на работното ви място. Това обаче ще доведе и до нарастването на отговорностите за вас. Няма да има дейност, която да не може да мине без вас, така че се заредете с много нерви. Не може да си позволите да бъдете нетърпеливи или груби.

Така ще провалите не само дейността на останалите, но и вашата, а авторитета ви ще пострада. В личен план не се очакват фатални събития. Не търсете под вола теле и не пришпорвайте събитията. Какво има да става – ще стане. Във финансово отношение периодът е критичен. Възможни са внезапни разходи, така че бъдете готови за това. С настъпващите горещини избягвайте алкохола и физическите натоварвания в най-топлите часове на деня.

Телец

Опитайте се да спазвате правилата, колкото и емоциите да избиват навън. Използвайте творчески подходи при разрешаването на проблемите, които ще ви изненадват от началото на седмицата. Всички те ще са градивни и ще ви поведат нагоре и напред. Така че не им се противопоставяйте много.

Партньорът ви ще направи предложение, което в първия момент може да ви се стори странно. Всъщност с течение на времето ще разберете правотата му. Избягвайте разнищването на личността му точно сега, тъй като не сте много наясно дори със самите себе си. Бъдете отворени към това, което ви казват децата. Скъсете дистанцията с тях.

Близнаци

От много време насам ви се иска да опитате нещо ново. Сега е моментът за това. Втурнете в непознатото с цялата енергия и вдъхновение, които имате. Някой ще се опита да ви разубеди, но не му позволявайте да намали скоростта, която сте развили. Обстоятелствата ще ви помагат в начинанията и това няма как да ви убегне. В личен план няма да имате много време за...

... ДОЧЕТИ ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама