4 начина да накараме ретроградния Меркурий да работи за нас


4 начина да накараме ретроградния Меркурий да работи за нас
Снимка: iStock/Guliver

Независимо под какъв зодиакален знак сте родени, ретроградният Меркурий може да окаже много силно влияние върху живота ви. По време на такъв период комуникацията между хората се променя, животът изглежда по-объркан от обичайното и може да ви се струва, че нещата, които сте планирали, не се случват изобщо. За щастие, ретроградният Меркурий настъпва само 3 пъти в годината, като периодът между 31 август и 22 септември е точно такъв! Вместо да прекарате следващите 3 седмици в чакане на „по-добри дни”, днес ви предлагаме няколко начина, с които да накарате ретроградния Меркурий да работи във ваша полза.

1. Направете чистка на дома си

Няма нищо по-освобождаващо от това да се отървете от всички ненужни вещи, които сте натрупали през годината (а може би през последните няколко?). Започнете с най-лесните местенца в дома си – чекмеджетата и шкафчетата, а след това преминете към „тежката артилерия”, тоест гардеробите.

2. Довършете старите проекти

Да се връщате на места, на които сте били, да довършвате отдавна започнати дела и да общувате със стари познати – всичко това ще ви донесе страхотни резултати, благодарение на ретроградния Меркурий. Ако се чудите откъде да започнете, ние ще ви дадем идея – помните ли снимките от последното пътуване, които все още си седят на флашка? Е, време е да им намерите място в страхотен албум!

3. Отдайте се на философски размисли

Ретроградният Меркурий работи много добре във вътрешен план и ни насочва към преосмисляне и ретроспекция. Върнете се назад във времето, за да видите какви грешки сте допускали във връзките си, намерете причини, заради които са се разпаднали дадени приятелства. Това ще ви даде изцяло нов поглед върху живота!

4. Развихрете се в кухнята

Есента е сезонът на най-вкусните ястия и има толкова много рецепти, които можете да научите. Каква страхотна причина да поканите на гости приятели, които не сте виждали от месеци и да ги почерпите с храна, приготвена лично от вас.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама