4 неща, които правят Девата неустоима за мъжете


4 неща, които правят Девата неустоима за мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Независимо в каква светлина познавате Девите, трябва да знаете, че определено не сте видели всичко, на което са способни тези жени. Спокойната природа на тази зодия я кара да изглежда като невинна девица, но истината е много по-дълбока.

1. Обичат да се грижат за партньора си

Бъдете сигурни, че когато половинката на тази жена не се чувства добре, тя ще извърши чудеса от храброст, за да повдигне духа на любимия си. Освен това, в сексуално отношение Девите са всичко друго, но не и егоистки. Те винаги поставят желанията на партньора на първо място, така че нищо чудно да ги видите облечени като медицински сестри или жената-котка, за да задоволят желанията на човека до тях.

2. Лоялни са

Няма да намерите по-лоялен знак от Девата. Ако наистина ви обича, тази жена ще пази гърба ви, дори да сте се забъркали в най-големите каши. Ще е плътно до вас и ще ви дава кураж в трудните моменти. По същия начин подхождат и към роднините и приятелите си.

3. Мислят извън общоприетото

Като любителки на книгите, изкуството и филмите, тези дами могат лесно да пренесат въображението си в реалния живот. Девите са от онези хора, с които можете спокойно да говорите за вашите чувства и идеи, защото те никога не подхождат със скептицизъм.

4. Могат да бъдат и нежни, и груби

Девата е жена, която може да извади "десет заека от шапката". С нея никога не знаеш какво да очакваш между завивките, дори да ти изглежда предсказуема и скучна!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама