4 причини защо жените Лъв са боготворени от мъжете


4 причини защо жените Лъв са боготворени от мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, в които или се влюбваш веднага, или ги намразваш до края на живота си. Такива са и Лъвовете – адски противоречив знак, който лесно може да попадне и в двете категории. Но е факт, че повечето мъже са луди по жените Лъвици!

1. Имат огромни сърца

Лъвовете са наистина всеотдайни към хората, които обичат. Не се срамуват и да показват любовта си към приятелите и близките. Точно те са хората, които месеци наред ще мислят перфектния подарък, а накрая ще отидат да го вземат с целия ентусиазъм, на който са способни.

2. Говорят кратко и ясно

Мъжете хич не обичат недомлъвките, а пък и интуицията им не е особено добре развита. Затова жените Лъвовете са високо ценени събеседници от всички представители на силния пол. Те не се страхуват да бъдат открити и макар понякога да нараняват с думите си, бъдете сигурни, че са казали всичко, което им е на сърцето.

3. Страстни са

Сексуалната енергия на Лъвиците е пословична. Техният знак е управляван от Слънцето и наистина могат да изпепелят всеки мъж от страст. Изключително самоуверени, тези жени оставят след себе си зяпнали усти и завъртени глави, дори когато са облечени с дънки и бяла тениска.

4. Родени лидери са

Лъвиците се справят наистина перфектно на всякакви ръководни длъжности, което ги прави изключително ценен кадър на работното място. Кипящи от енергия и целеустремени, много мъже могат да вземат пример от тях. В личните си отношения също предпочитат да са водещи, което пък е доста изкушаващо за силния пол, особено между стените на спалнята.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама