4-те най-романтични зодии сред мъжете


4-те най-романтични зодии сред мъжете
Снимка: Istock/Guliver

Това са мъжете, които ще ви свалят всички звезди. Ще направят всичко, което поискате и никога няма да ви омръзне да ви глезят. Истинските романтици на зодиака. Ето кои са те...

Овен

Казановата на зодиака. Мъжете от зодия Овен са изключително романтични, когато се влюбят. Тяхната креативност надминава всички останали. Те разбират женската душа, макар и да са минали през доста уроци и са платили висока цена, за да научат какво иска една жена. Винаги са готови да се извинят, само да има мир! Техните изненади са големи, а често много скъпи. Обичат не сантименталните, а големите подаръци, които да накарат една жена да се почувства специална. Това е техният начин да кажат "Обичам те".

Лъв

Лъвовете нямат граници на въображението. Техните изненади са изключително сантиментални, рядко включват предмети, най-често преживявания. Умът им работи на пълни обороти, когато сърцето им е влюбено и пълно с щастие. Идеите, които измислят оставят всяка жена без думи. Лесно можеш да се влюбиш в Лъв, защото има какво да ти покаже и знае как да те омае. Но внимавай да не би сладките приказки да са, само и само да те вкара в леглото. Има такава опасност.

Дева

Женската нотка в характера на мъжете от зодия Дева се проявява изключително силно в романтичната им страна. Те са готови да измислят най-сантименталните подаръци, които да ти поднесат с роза в ръка и най-милите думи на уста. В общи линии романтиката е заложена в характера на Девите и жените, които са до тях, са големи късметлийки. Девите не забравят дати, не пропускат поводи и правят най-милите жестове, които оставят жената до тях без думи.

Риби

Рибите не са най-нежните мъже, но пък романтиката им е симпатична, макар и не класическа. Те запомнят много добре какво е казала жената до тях преди време. Изненадите им са да купуват вещи, за които половинката им си е мечтала или е харесала на витрината на някой магазин. Честичко си позволяват да подаряват и пътувания до разни дестинации, защото приключенската им душа предпочита да даде пари за преживяване, а не за вещ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама